DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22716840.83973%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gizemli evin sırrı hala çözülemedi

ABONE OL
15 Mayıs 2020 21:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatice Aslan ve kızı Duha Altıntaş’ın Konya’nın Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi’nde yaşadıkları tek katlı evlerinde iddialara göre evin içinde bulunan eşyalar kendiliğinden yanıyor. Ailenin evinde son 20gündür birkaç tekrarlayan yangınlar sonucunda itfaiyeyi çağırmak zorunda kalan Altuntaş ailesi en son yaşadıkları olayda kullandıkları yatağın kendiliğinden alev alması sonucu itfaiye çağırdıkları ve itfaiye geldiğinde yatağı dışarı atarak ekiplerin yangını söndürdüklerini iddia ettiler. Yaşanan bu gizemli olayın bir çok haber sitesinde yer almasından sonra konu hakkında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden bir grup heyetin gelerek incelemelerde bulundu.

Gelen ekibin evlerinde iki kez incelemede bulunduklarını ifade eden anne Hatice Aslan gelen ekiplerin konu ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve kendilerini bilgilendireceklerini söylediklerini ifade etti. Yaşanan olaylar sonrasında anne ve kızın evlerinde tereddüt ve korku içinde yaşamaya devam etmeleri üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından bir psikoloğa yönlendirildiler.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Hatice Aslan “Kızımı daha önce 2 kez kendim psikoloğa götürdüm ve yapılan muayeneler sonucunda kızımda bir problem olmadığını ifade ederek sadece uyku düzenini sağlamak için kendisine ilaç verdiler. Bizim için ister doktor, ister hoca nasıl olursa olsun bu konuda yapılacak her türlü yardımı kabul ediyoruz. Yaşadığımız olaylar sonrasında mağdur olduk. Daha önce evimizde 3 kez yangın meydana geldi ve itfaiye yangınlara müdahale etti. Kızımla evin içinde devamlı olarak yangın olacak korkusu ile yaşıyoruz” dedi.

İtfaiye ekipleri tarafından yangınlar sonrasında düzenlenen raporlarda bir yangının nargile kömüründen çıktığı, diğerinin ise yakılarak meydana geldiği rapor edildiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.