Ünlü ismin eşine yakalama kararı çıkartıldı?

Tv programcısını tehdit ettiği öne sürülen ve hakkında yakalama kararı çıkartılan kişi hangi ünlü ismin eşi?

Eşi Ali Uğur Akbaş’a yatağında kahvaltı yapması için özel tepsi hazırlayan ve tepsisini bir gülle süsleyen Yeliz Yeşilmen’in bu anları sosyal medya üzerinden paylaşması üzerine uzun süre en çok konuşulan magazin konularından biri olmuştu.

TEHDİT ETTİ Mİ?

Paylaşılan fotoğrafı bir televizyonda program yapımcısı olan Bilal Özbilge’nin programında yayınlanması üzerine Yeliz Yeşilmen’in eşi iş insanı Ali Uğur Akbaş’ın arayarak yayından kaldırması için tehdit ve hakaretlerde bulunması sonrasında Bilal Özbilge’nin şikayeti üzerine Ali Uğur Akbaş hakkında “Hakaret ve Tehdit” suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmıştı. Ali Uğur Akbaş ise yapılan şikayetin ardından telefon konuşmasındaki ses kaydının kendisine ait olmadığını belirtmişti.

DURUŞMAYA KATILMADI

Ali Uğur Akbaş hakkında İstanbul 24. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya her iki tarafın avukatları ve davacı Bilal Özbilge katılırken davalı Ali Uğur Akbaş duruşmaya katılmadı. Mahkemede Bilal Özbilge’nin avukatı Levent Karakoç, sanığın adreslerine resmi tebligat çıkarıldığı halde, çıkarılan tebligatların iade edildiğini belirterek hakkında savunma alınamadığı için Ali Uğur Akbaş hakkında yakalama kararı çıkartılmasını talep etti.

Mahkeme başkanı sanık Ali Uğur Akbaş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bir yanıt yazın