DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Sevcan Orhan’dan doktorlara teşekkür

ABONE OL
23 Ekim 2019 11:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’da yapılan 36. Ulusal Nefroloji Kongresi’nin kapanışında Türk müziğinin güçlü sesi ve başarılı kadın yorumcularından biri olan Sevcan Orhan muhteşem bir konsere imza atarak kongreye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserinden önce basın mensuplarını kulisinde ağırlayan Sevcan Orhan yaptığı açıklamalarda “Herkes her şarkıyı söyleyemez. Nasıl ben kalkıp bir arya okumaya kalkışırsam yakışık olmaz, bunun gibi herkes her istediği şarkıyı iyi okuyamaz. Herkes kendine yakışanı okumalı. Türk müziği, halk müziği ve biraz da kısa süreli de olsa batı müziği eğitimi aldım. Kendime ait kendi eğitimlerimden yola çıkarak hazırladığım özel bir repertuar ile Barış Manço, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay gibi isimlerin ve seçkin Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdiğimde dinleyicilerim tarafından beğeni ile karşılanıyor” dedi.

Müjdat Gezen hocam beni Pera Müzikaline uygun görerek kadroya almasından dolayı büyük bir onur duydum. Daha ilk provamızda büyülendim. Benim açımdan kariyerimin en önemli çalışmalarından biri olacak. Ayrıca kısa bir süre sonra Almanya ve Fransa gibi Avrupa ülkelerini kapsayacak bir Avrupa turnesine çıkacağım” diyerek sözlerini tamamladı.

Konserine başlayan ünlü sanatçı Sevcan Orhan konserini izlemeye gelen ve sahnesini tıklım tıklım dolduran hekim ve hemşirelere unutulmaz bir gece yaşatırken “Sizlerin kıymetini bir kaç ay önce çok daha iyi anladım” diyerek onlara duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan sanatçı konserin son bölümünde söylediği hareketli şarkılarla geceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.