DOLAR 32,3867 0.2%
EURO 35,0987 -0.02%
ALTIN 2.323,690,20
BITCOIN 2272078-0.81794%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Ücretsiz Backlink Almak İçin Kullanabileceğiniz Siteler

Ücretsiz Backlink Almak İçin Kullanabileceğiniz Siteler

ABONE OL
15 Ağustos 2022 21:35
Ücretsiz Backlink Almak İçin Kullanabileceğiniz Siteler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arama motorları arasında en çok bilinen ve büyük pasta payına sahip olan Google her geçen gün dev marka oluşumunu geliştiriyor. Google’da üst sıralara çıkmak sadece sıralamada yükselmek değil daha çok ziyaretçi ve daha çok müşteriye ulaşmak anlamına geliyor. Sizin için Google’da yükselmenize yardımcı olacak ücretsiz backlink almak için kullanabileceğiniz siteleri derledik.

Google Sıralama Algoritması Nasıl Çalışır?

Serp adı verilen sıralama sonuçlarında bir çok web sitesi daha çok ziyaretçi kazanabilmek için her gün daha fazla çalışıyor ve bir yarış içerisinde. Firmalar, şirketler ve basın kuruluşları daha çok kitlelere ulaşmak için her gün binlerce içeriği Google’a gönderiyor. Arama motoru örümcekleri siteleri her gün ve her saat belirli aralıklarla inceleyerek site otoritelerine göre sonuçları listeliyor.

Ücretsiz Backlink Almak

Backlink ve sosyal bağlatılar bu sonuçlarda daha üst sıralarda yer almanızı sağlayan en güçlü kaynaklardan birisi olmayı yıllardır sürdürüyor. Backlink almak yıllar önce daha basit Google algoritmaları varken yüksek sayıda backlink alan siteler otomatik olarak çok hızlı yükseliyordu ve ne kadar çok backlink aldıysan o kadar otoriter gözüküyordun. Ama artık bu yöntemler tarih oldu ve yeni gelen sürekli Google algoritmaları çok linkten daha çok kaliteli link almayı öneriyor.

Bu linkler bazen sosyal medya hesabınız olabilir bazende ilgi alanınızdan bahseden ücretli yazılar olabilir, önemli olan kaleli web sitelerinden organik içerikler ile bağlantı almaktır.

Ücretsiz Backlink Almak Siteye Katkı Sağlar mı?

Bilgi içerikleri barındıran milyonlarca web sitesi var ve ücretli olarak backlink satışı yapıyorlar, bu sitelerden backlink almak kalıcı ve sağlıklıdır ama bu demek değilki ücretsiz backlink alınan siteler işe yaramaz. Çok kaliteli ve sitenize büyük oranda katkı sağlayacak ücretsiz backlink kaynaklarıda bulunuyor. Sizin için en kaliteli ve kolaylıkla profil backlink alabileceğiniz web sitelerini listeledik.

4shared.com .com 84
A1Bookmarks .com 21
A2Z Bookmarking .com 17
About me .com 90
AboutYouBlog .com 51
Academia .edu 90
Actoblog .com 50
AddWish .com 78
AdLandPro .com 66
Adobe Education .com 95
Aeria Games .com 72
Akonter .com 57
Alexa .com 90
All My Faves .com 70
All4Webs .com 86
Ally .ly 47
Altbookmark .com 45
Amazon .com 95
Ambien Blog .com 47
Ani Bookmark .com 34
AntiOnline .com 49
AnyFlip

Listenin devamına ve daha fazlasına BacklinkV’nin Ücretsiz Backlink kategorisinden ulaşabilirsiniz.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.