Trakya Fest dolu dizgin devam ediyor

Trakya Fest festivaline katılanlar müziğin ve eğlencenin keyfini sürmeye devam ediyorlar...

Trakya bölgesinin en büyük festivali olan Trakya Fest ilk üç gününde muhteşem atmosferi, etkinlikleri ve katılan sanatçıların muhteşem sahne performansları ile rüya gibi devam ediyor.

Trakya Fest Uzunkum plajında düzenlenen ve 5 gün boyunca toplam 30 sanatçıyı ağırlayacak olan sahnesinde Perşembe akşamı Can Bonomo, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Melek Mosso, Cihan Murtezaoğlu, Hehan Barbur, Selçuk Balcı gibi başarılı isimler sahne almış ve festivalin üçüncü günü ise Nova Norda Nilipek, Büyük Ev Ablukada, Tnk, Dolu Kadehi Ters Tut ve Gencar Savaş Orkestrası festivale katılanlarla beraber eğlenceli ve keyifli anlar yaşadılar.

Trakya Fest çoşku dolu anlara ev sahipliğine devam ederken geçen üç gün içerisinde festivale katılanlar eğlencenin ve müziğin keyfini yaşarken, muhteşem doğa manzarası ve plajı ile unutulmayacak anlar yaşadılar.

Cuma akşamı sürpriz kapanış partisiyle festivalcileri şaşırtan ve unutulmaz bir deneyim yaşatan Trakya Fest, hafta sonu devam edecek etkinlikleriyle iki gün daha birçok isme ev sahipliği yapacak.

Festivalin son iki gün konser takvimi; 

20 Temmuz

Mor ve Ötesi

Yüksek Sadakat

Gazapizm

Ayo&Teo

Ufuk Beydemir

Yökş

Bedük Kapanış Partisi

 

21 Temmuz

 

Edis

Gaye Su Akyol

Ben Fero

Emir Can İğrek

Kahraman Deniz

RockA

Oldies’n Goldies Kapanış Partisi

Bir yanıt yazın