Fulya Ünal “Küt” diye geldi

Genç sanatçı "Küt" adlı şarkısı ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor...

Geçtiğimiz dönemlerde bir çok ünlü isimlerin eserlerini seslendirerek müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Fulya Ünal artık yoluna kendi şarkıları ile devam etme kararı aldı. Aldığı karar doğrultusunda Ünal aranjörlüğünü Aykut Terzi’nin yaptığı söz ve müziği kendisine ait olan “Küt” isimli şarkısını 3 adım müzik etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

Fulya Ünal “Küt” adlı şarkısı için “ Kendime ait şarkımla zirvede hak ettiğim yeri bulacağıma inanıyorum” ifadesini kullandı.

“Küt” adlı şarkısına yönetmenliğini Şener Çakır’ın yaptığı bir kliple taçlandıran genç sanatçı, eşsiz yorumunun yanında kamera karşısında güzelliğini de sergilemekten geri kalmadı. Fulya Ünal “Bu şarkımı en mutsuz anlarımın birinde yazdım. Ama mutsuz anımda dahi bu kadar eğlenceli ve güzel bir şarkı yazmak beni daha da mutlu etti.  Herkes gibi bende nazara inanır ve nazardan çok korkarım. Bana göre bir çok iyi sanatçı nazara geldiği için yok olup gitti.  Hayatımı sadece müziğe adadım ve ben müzik için yaratıldığıma inanıyorum. En büyük amacım ve hayalim Yıldız Tilbe ve Sezen Aksu gibi eserlerimle birlikte kalıcı olmak istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın