Nil Karataş sahnede gözyaşlarına hakim olamadı

Nil Karataş sahnede annesine olan özlemini dile getirince duygusal anlar yaşadı.

Son dönemin çıkış yapan sanatçılarından biri olan Nil Karataş Bodrum Bardakçı Koyu’nda Azka Yaz Konserleri kapsamında Azka Otel’de sahne aldı.

NİL KARATAŞ SAHNEDE İTİRAFTA BULUNDU

Konserinde seslendirdiği şarkılarla kendisini izlemeye gelen müzikseverleri kendisine hayran bırakan Nil Karataş programının ilerleyen bölümlerinde  “Müzik yolunda yolculuğuma çıkarken başta annem olmak üzere tüm sevdiklerimi geride bırakarak kapıyı çarpıp evimden ve sevdiklerimden ayrılmak zorunda kaldım. Yaklaşık 10 yıldır aldığım bu radikal karar yüzünden annemi hiç görmedim. Ama anneme özlemimi şarkılarla dile getiriyorum” diyerek bir itirafta bulunduktan sonra “Annem” adlı şarkıyı seslendirmeye başladı. Annem şarkısının nakarat kısmında yaşadığı duygusal anlardan dolayı şarkısını yarıda kesmek zorunda kolan genç sanatçı kendisini izlemeye gelen müzikseverlere “ Lütfen beni affedin. 10 yıl gibi bir süredir annemi görmüyorum. Dile kolay az bir zaman değil ve anneme olan özlemim her geçen gün daha da artıyor. İçimden bir şeyler kopuyor ve böyle bir duygu yoğunluğu yaşıyorum. Hepinizin affına sığınıyorum” diyerek kendisini izlemeye gelen müzikseverlerin önünde eğildi.

NİL KARATAŞ YOĞUN İSTEK ÜZERİNE KONSERİNİ 30 DAKİKA UZATTI

Nil Karataş konserini Müslüm Gürses’in “Hasret Rüzgarları” şarkısı ile bitirirken gökyüzüne eli ile selam yolladı. Konseri izleyen müzikseverlerin yoğun isteği üzerine sahnesini yarım saat daha uzattıktan sonra alkışlar altında sahneden ayrıldı.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın