Değirmen pastanesinin spesiyalini muhakkak tadın

Bu spesiyalin tadı enfes...

Hayatım boyunca bir çok şeyden taviz verdiğim olmuştur. Ama konu damak zevkine gelince bu konuda asla taviz vermemişimidir.
İşlerim için Gebze’ye gitmem gerekmişti. Osb sanayi bölgesinde dolaşırken biraz da acıkmış olmamdan dolayı gezdiğim yerlerde lokanta, pastane tarzı yerler bakarken Değirmen pastanesi diye bir mekan gözüme ilişti.
Dışarıdan baktığınızda zaten çok şık bir mekan olduğunu her haliyle gösteriyordu. İçeri girdiğimde gerçekten çok ama çok hoş ve bir o kadar da şık dekoru ile mekan sizi içinize gerçekten çekmeyi başarıyor.
İçeri girdiğinizde çalışanların sizleri sıcak bir şekilde karşılamaları, sizi sanki kendi evinizde gibi hissetmenizi sağlıyor. Gerçekten son dönemlerde bu kadar güler yüzlü bir personel ekibi görmemiştim.
Menülerini istediğimde gelen görevli arkadaştan bana neler önerebileceğini sorduğumda, büyük bir nezaketle Değirmen Spesiyal’i ve alakart seçeneklerini sundu.
Siparişimi vermeden önce Değirmen Pastanesi’nin spesiyalini görevli arkadaşıma sorduğumda, görevli arkadaş bir dakika müsaade istedi ve kısa bir süre sonra mekanın aşçıbaşısı ile geldi.
Aşçıbaşı bana spesiyalin Fettucini makarna üzerine tavuk ızgara bonfile demiglas sos ile marine edilmiş olduğunu ve ağızda müthiş bir damak keyfi vereceğini söylediğinde, bende aşçıbaşının bu önerisine uydum ve siparişimi verdim.
Kısa bir süre sonra Değirmen Pastanesi spesiyali masama geldiğinde ilk izlenmimim gördüğünüz anda gözlerinizi doyuracak bir zenginlikle hazırlandığını size hissettiriyordu. İlk dilimi aldığımda gerçekten çok leziz bir yemek olduğu ve özenle hazırlandığını hissettim. Ağızda muhteşem bir tat bırakıyor.
Olur da yolunuz Değirmen Pastanelerinin olduğu bir yerle kesişirseniz muhakkak girmenizi ve burada bu spesiyali yemenizi tavsiye ederim.


Zira Değirmen Pastanelerinin bir çok şubesinin olduğunu öğrendiğimde yemek sonrasında mekanın müdürü ile tanışıp konuşmak istedim. Bu teklifimi geri çevirmeyen mekanın müdürü Ümit İhtiyar ile biraz sohbet edince hayretim biraz daha arttı.
Ümit İhtiyar bana Değirmen Pastanelerinin önceliğinin kalite ve hizmet olduğunu söylerken müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Müşterilerimizin burada kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri için elimizden geleni yapmayı ilke edindiklerini, burada hazırlanan geleneksel  lezzetleri son teknoloji ve işinin ehli usta ellerle birleştirerek 420 çeşit ürün yelpazesine sahip olduklarını ve yüzlerce insanı istihdam etmenin de haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Şayet son derece hijyenik bir ortamda değişik bir damak zevki yaşamak istiyorsanız ve bulunduğunuz bölgede Değirmen Pastanelerinin bir şubesi varsa muhakkak gitmenizi tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın