DOLAR 28,9405 0.03%
EURO 31,7816 -0.06%
ALTIN 1.901,520,25
BITCOIN 1094019-0,82%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

06:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

hiltonbet kalebet twitter betturkey norabahis betturka mavibet twitter
Tercihte “Büyük Buluşma” Okan’da yapıldı

Tercihte “Büyük Buluşma” Okan’da yapıldı

ABONE OL
31 Temmuz 2022 15:59
Tercihte “Büyük Buluşma” Okan’da yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde 31 Temmuz 2022 Pazar günü düzenlenen Büyük Buluşma’da tercihin ustaları ve dekanlar-akademisyenler aday öğrencilere rehberlik etti. Adaylar tercih edecekleri bölümler hakkında detaylı bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Koçak açılış konuşmasında “Büyük Buluşma’yı tüm sorularınızın cevaplarını bulmanız için 10 yıldır düzenliyoruz. Rehberlik alanının duayenleri bugün sizin için burada” dedi.

Basın Bülteni Paketi

Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ise tercih yapacak öğrencilere kampüs üniversitesi olan üniversiteleri ve iş dünyası ile yakın ilişkileri olan üniversiteleri seçmeleri konusunda tavsiyede bulundu. Bekir Okan “Vizyonumuz iş yaşamına en yakın üniversite. Binlerce şirketle anlaşmamız var. Üniversitemiz İş Yaşamına Hazırlık Programı ile birinci sınıftan başlayarak işletmelerde staj yapma olanağı sağlıyor. Mezun olmadan iş yaşamını tanıyan öğrenciler, tecrübe kazanıp iş hayatına hazırlıklı hale geliyor. Daha staj yaparken iş teklifi alıyorlar” diye konuştu. Ayrıca Girişimcilik Dersi ve Happy Life gibi üniversitenin Türk yükseköğretim hayatına kattığı yeniliklerden söz etti.

İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Servet Gülsün Şirin moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde ise tercihin usta isimleri Salim Ünsal, Cihan Yeşilyurt, Alparslan Dartan ve Onur Soğuk tercih yaparken dikkat edilecekleri paylaştı. Konuşmacıların ortak tavsiyesi, bu yılın püf noktasının çok daha geniş aralıkta tercih yapmak olduğuydu. Ünsal, Yeşilyurt, Dartan ve Soğuk adaylara “24 tercihin 24’ünü de yapın” önerisinde bulundular.

Adaylardan gelen soruların da cevaplandığı panelin ardından fakülte tanıtımları ile devam eden “Büyük Buluşma”, uzmanlarla yapılan tercihle sona erdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.