DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Galya Semochkina kimdir?

Galya Semochkina kimdir?

ABONE OL
31 Temmuz 2022 22:23
Galya Semochkina kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galya Semochkina 13  09 .1994 yılında Rusya’nın başkenti  Moskova’da mühendis bir baba ve iş insanı bir annenin kızı olan olarak dünyaya geldi.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

Moskova’da eğitim hayatına başlayan Galya Semochkina Moscow State Üniversitesi Faculty of  Global Studies İnternational Relationships/ Diplomat Politika bölümünden mezun oldu. Galya Semochkina daha henüz çocukluk yaşlarından itibaren müzik eğitimi alırken üniversite eğitimi esnasında ülkenin önde gelen eğitmenlerinden oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Aldığı eğitimleri sonrasında Galya Semochkina oyunculuk kariyerinde hızlı bir yükselişe imza atarken kariyer basamaklarını hızlıca tırmanmaya başladı. Kısa sürede Rusya’da aranan bir oyuncu olmayı başaran Galya Semochkina 3 yıl önce ani bir kararla Türkiye’ye gelerek ülkemizde yaşamaya başladı.

Galya Semochkina ülkemizde birçok reklam filminde oynayarak adından söz ettirmeye devam ederken son dönemde rol aldığı filmlerle de aranan oyuncular arasına girmeyi başarmıştır. Galya Semochkina akıcı bir Türkçe ve İngilizce bilmektedir.

Başarılı oyuncu Galya Semochkina aynı zamanda Türkiye’nin seçkin markaların hem marka yüzü olma başarısını gösterirken aynı zamanda podyumlarda da boy göstermektedir.

Galya Semochkina şu an adı ve kadrosu sır olarak saklanan bir sinema projesine hazırlanırken aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesinde yer alarak gönülleri fethetmeye devam etmektedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.