Tartışmaların odağındaki soprano Pervin Chakar açıklama yaptı

Tartışmaların odağındaki soprano Pervin Chakar açıklama yaptı

” Irkçı ve hakaret dolu sözlerle sanatımla cevap vermeyi yeğliyorum. Çünkü herşey gelip geçicidir ama sanat daima kalıcıdır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, Soprano Pervin Chakar’ın konserine gitmesi ve Chakar’ın elini öpmesiyle başlayan tartışmalara ünlü sopranodan cevap geldi. Hakkında yapılan sert eleştirilere ve hakaretlere kulaklığını tıkadığını söyleyen Chakar ” Irkçı ve hakaret dolu sözlerle sanatımla cevap vermeyi yeğliyorum. Çünkü herşey gelip geçicidir ama sanat daima kalıcıdır” dedi.

DurakMedya’da yer alan habere göre ünlü soprano Pervin Chakar tartışmalara neden olan Özgür Özel’in elini öpmesi hakkında açıklama yaptı. Chakar ” Sanatçılar aynı zamanda hem barış elçisi,hem iyiliğin hem de kültürün en büyük taşıyıcılarıdır. Yaptığım sanat siyaset üstüdür. Değerlerimiz, kültürümüz,dilimiz, sanatımız,biz Kürtlerin ve benim kırmızı çizgimizdir. Kapımız herkese,her düşünceye açıktır. Irkçı ve hakaret dolu sözlerle sanatımla cevap vermeyi yeğliyorum. Çünkü herşey gelip geçicidir ama sanat daima kalıcıdır” dedi.

Bir yanıt yazın