Taner Güner ‘den “YaşayaROCK”

Taner Güner Anadolu Rock müziğine "YaşayaROCK" albümüyle sağlam giriş yaptı.

Taner Güner ‘den “YaşayaROCK”

Anadolu Rock müziğine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen başarılı sanatçı Taner Güner 11 şarkıdan oluşan “YaşayaROCK” adlı albümünü müzikseverlerle tanıştırmanın heyecanını yaşıyor.

Pandemi döneminde yaptığı “Corona” adlı şarkısı ile bir anda sosyal medyanın gözbebeği olan Taner Güner’in bu şarkısı 3 gün içinde yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlenmişti. “Corona” şarkısının kısa sürede bu kadar izlenmesinin ardından ciddi bir hayran kitlesi tarafından sosyal medyada takip altına alınması üzerine kalıcı olmak adına tüm söz ve besteleri kendisine ait olan “YaşayaROCK”  adlı albümünü hazırlayarak müzikseverlerin beğenisine sundu.

Taner Güner “Ceyda”, “Ne Ekersen Onu Biçersin” Hüsam Bakkal” ve “İnsan” adlı şarkılarında deyim ağırlıklı sözlere yer vererek kendisine ait bir tarz oluşturdu. Taner Güner şarkılarında dinleyenlere samimiyetini ve yaşanılan olayları aktarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Piyasa şarkıları yerine “Anadolu Rock” tarzı bir albüm yapmasının en büyük sebeplerinden biri olarak Barış Manço ve Cem Karaca gibi iki efsane sanatçının şarkılarıyla büyüdüğünü ve onları idol seçtiğini ifade eden Taner Güner bu iki sanatçımızın asla yeri dolmayacak” dedi.

Taner Güner “Müzik dünyasında önemli olan günlük başarı değil kalıcı olmaktır. Şarkılarımla, sanatçılığımla ve duruşumla kendime idol olarak seçtiğim sanatçılar gibi kalıcı olmak için müzik dünyasındaki mücadeleme devam edeceğim” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir yanıt yazın