Sürpriz aşk hakkında ilk açıklama geldi

Kerem Alışık Hilal Altınbilek aşkında ilk açıklama geldi.

Ocak ayında ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı gün tüm reyting rekorları kıran  Bir Zamanlar Çukurova adlı dizinin başrol oyuncuları Kerem Alışık ve Hilal Altınbilek hakkında aşk yaşandığı iddia edilmiş ama bu haberler hem Kerem Alışık hem Hilal Altınbilek tarafından “Asla böyle bir şey yok” denilerek yalanlanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde TV100 magazin ekibi tarafından ünlü oyuncu Kerem Alışık’ın dizideki partneri Hilal Altınbilek’e ait ‘Jupiter’ adlı köpeğini gezdirirken görüntülenmesi sonrasında ikilinin aşk yaşadıkları iddiaları güçlenmişti.

Bir çok magazincinin ünlü oyunculara ulaşarak bu olay hakkında bilgi almak istemeleri üzerine magazin dünyasına bomba gibi düşen olay üzerine Kerem Alışık sessizliğini bozarak sosyal medyada Instagram hesabından iddialar üzerine bir açıklamada bulundu.

Kerem Alışık Instagram’da kendisine ait hesabından hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımla bu iddialara bir açıklık getirdi.. Ünlü oyuncu Kerem Alışık paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Bazen siz ne söylerseniz söyleyin ne kadar anlatırsanız anlatın karşınızdakinin anlamak istediği kadar anlaşılır sözleriniz. Bu durumda söylediğiniz söz söz olalı böyle eziyet görmemiş oluyor. Halbuki karşınızdaki kişi biraz sizi anlayarak dinlemeye çalışmış olsa biraz incelik göstermiş olsa incinmeyecek insanın yüreği. Ama bu süreçte sabırla aynı sözü tekrarlamak yerine söze devam etmek gerekliliği oluşuyor. O zaman son sözüm şöyle… Biz Hilal ile hem sette hem set dışında çok iyi anlaşan iki arkadaşız. Hepsi bu!…

Bu paylaşım sonrası birçok kişi ikili arasında bir aşk olduğunu ve Kerem Alışık’ın bunu farklı bir dille anlattığı fikrinde hem fikir oldular.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın