Fenerbahçe’nin Mesut Özil hayali gerçek mi oluyor?

Fenerbahçe taraftarı hayalini kurduğu Mesut Özil'e kavuşacak mı?

Real Madrid’ten 2013 yılında Premier Lig ekibi Arsenal’in, kadrosuna kattığı Türk futbolcusu Mesut Özil’in bilindiği üzere sözleşmesi 2021 yılında sona eriyor. Son birkaç yıldır her transfer döneminde adı devamlı olarak Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil hakkında İngiltere’den yeni bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere’nin ve aynı zamanda dünyanın sayılı ciddi gazetelerinden birisi olan Daily Mail’de yer alan bir habere göre son yıllarda adı Fenerbahçe ile anılan ve Fenerbahçeli olduğu bilinen Mesut Özil’in 2921 yılının Haziran ayında Fenerbahçe’ye transfer olabileceği yazıldı. Haberin detayında Türk asıllı Alman futbolcunun kontratı bitene kadar Arsenal’da kaldıktan sonra serbest kaldığı gün kendisini Fenerbahçeli yapacak imzayı atacağı iddia edilirken Özil’in sözleşmesi bitene kadar Arsenal’de kalmaya devam edeceği açıklandı.

Haberde Mesut Özil’in Arsenal’den haftalık 350 bin pound kazandığı vurgulanırken Mesut’un sözleşmesi bitene kadar kulübünden ayrılma niyetinde olmadığı da ayrıca vurgulandı.

Mesut Özil’in menajerliğini yapan Erkan Söğüt’ün Bein Sport kanalına verdiği röportajına da yer veren gazete  menajerinin “ Mesut sözleşmesini Arsenal’de tamamlayacak. Anlaşmamız gereği Mesut Özil ve Fenerbahçe hakkında konuşamam. Çünkü gizlilik ilkesi var” şeklindeki sözlerine de yer verildi.

Fenerbahçeliliği ile bilinen Acun Ilıcalı’da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada “Mesut Özil’in Arsenal ile sözleşmesi bittiğin transferde Fenerbahçe’nin favori olduğunu ve bu konuda elini taşın altına koyacağını” ifade etmişti.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç daha önce basına yaptığı açıklamalarda “Mesut Özil’in Fenerbahçeliliği herkesçe bilinmektedir. Bizim de Mesut Özil gibi bir futbolcuya her zaman kapımız açık” şeklinde açıklamalar yapmış ve bu açıklamalar sonrasında bir çok futbolsever Mesut Özil transferinde mutlu günlerin yakın olduğu yorumunu yapmıştı.

Bir yanıt yazın