Kanal D bir dizinin daha fişini çekti

Sadece 3 bölüm yayınlanmıştı.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı senaryosunu da Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Özgen tarafından yapılan başrollerinde de Deniz Baysal, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Selen Domaç, Algı Eke ve Baysal Yurtçu gibi isimleri üstlendiği Kanal D erkanlarında yayınlanan Hizmetçiler adlı dizi koronavirüs salgını sonrasında ekranlara en erken veda eden dizilerden birisi oldu.
Dizi İstanbul’un köklü ailelerinden biri olan Atahanlı ailesinin çocuklarının kaçırılması sonrası Ela isimli bir kızın küçük bir kasabadan gelerek kendisini bu ailenin içinde bulmasını anlatırken, aile içindeki iki yüzlükler ve bu evde çalışan hizmetçilerin sadece evin temizliği ve hizmetin yanı sıra zamanda ailenin kirli sırlarını süpürüşünü anlatıyordu.

Yapımcılığını Fabrika Yapım’ın üstlendiği dizi Kanal D ekranlarında 3 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs tedbirleri kapsamında dizinin çekimlerine ara verilmişti. Koronavirüs salgını sonrası bir çok dizinin yeni bölümleri çekilmezken Fabrika Yapım’da oyuncuların ve teknik ekibin sağlık sorunları yaşamaması için dizinin çekimlerine ara vermişti.

Dizinin yayınlandığı haftalarda beklenen reytingleri yakalamamasının ardından Kanal D yönetimi sürpriz bir karar alarak dizinin fişini çekerek dizinin yayından kaldırıldığını yapımcı firma Fabrika Yapıma bildirdi. İlk üç bölümde çok düşük olan reytingler sonrasında Kanal D yönetimin böyle bir karar aldığı iddia edildi.

Dizinim yayından kaldırılması üzerine Fabrika Yapım yaptığı yazılı açıklamada “Mucbir sebeplerden dolayı Hizmetçiler adlı dizimiz yayından kaldırıldı. Bugüne kadar bu projede emeği geçen teknik ekibimizden, oyuncularımıza ve yayınlandığı süre içinde bize desteklerini esirgemeyen seyircilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yeni bir dizide buluşuncaya dek hoşça kalın” denildi.

Bir yanıt yazın