DOLAR 32,4096 0.23%
EURO 35,1203 -0.1%
ALTIN 2.326,300,29
BITCOIN 22960652.34816%
İstanbul
16°

AÇIK

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Sen ne yaptın Çağla Şikel?

ABONE OL
15 Mayıs 2020 09:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FOX TV ekranlarında sunduğu sabah kuşağı programı ile ekranlarımıza konuk olan başarılı manken ve sunucu Çağla Şikel önceki gün 8 ve 10 yaşlarındaki oğullarıyla birlikte bir çiçekçiden çıkarken görüntülendi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin “Yasağa rağmen çocuklarınızı neden dışarı çıkardınız?” sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.

Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını sonrasında koronavirüs tedbirleri kapsamında 20 yaş altı çocukların sokağa çıkmaları yasaklanmıştı. Ünlü sunucu ve manken Çağla Şikel’in  çocukları Kuzey ve Uzay’ı da yanına alarak dışarı çıktı. Bir çiçekçiden alışveriş yaparken Çağla Şikel küçük oğlu Uzay ile birlikte bir çiçekçiden alışveriş yaparken büyük oğlu Kuzey’de şoförüyle birlikte arabada bıraktı. Çiçekçi çıkışı bir anda gazetecileri karşısında gören Çağla Şikel küçük oğlu Uzay’ı gazetecilerden saklayarak “Merhaba arkadaşlar, sadece çiçek almak için dışarı çıktım” dedi.

Ünlü sunucu ve manken gazetecilerin “20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasağının” kendisine sorulması üzerine “Sadece çiçek almak için çocuklarımla dışarı çıktım, başka bir yere gitmiyoruz” demesi gazeteciler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.  Anneler gününü 10 Mayıs günü sadece uzaktan kutladığını ve şimdi de gerçekten annemin anneler gününü kutlamak için çiçek aldık ve yanına giderek kutlayacağız. Çocuklarım tabi ki anneannelerine uzaktan kutlama yapacaklar” dedi.

Çağla Şikel’in yasağı hiçe sayarak çocukları ile dışarı çıkmasını ve bir çiçekçide alışveriş yaparken yakalanmasına çocuklarının babası Emre Altuğ’un nasıl bir tepki vereceği şimdi de büyük bir merak konusu oldu.

Bu arada olayın ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra Çağla Şikel’in sosyal medyadaki bir çok takipçisinin tepki gösterdiği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.