Hizmetçiler dizisi erken final yaptı

Ekranlardaki ömürleri sadece 3 hafta sürdü...

Reytinglere yenik düşen diziler kervanına bu sefer de Kanal D’de sadece ilk 3 bölümü yayınlandıktan sonra ülkemizde baş gösteren koronavirüs salgını sonrası çekimlerine ara vermek zorunda kalan Hizmetçiler adlı dizi erken final yapmak zorunda kaldı.

Hizmetçiler adlı dizi Kanal D için Fabrika Yapım tarafından hazırlanırken dizinin başrollerinde Yiğit Kirazcı, Deniz Baysal, Algı Eke, Aleyna Solaker, Baysal Yurtçu, Seçkin Özdemir ve Selen Domaç gibi oyuncular rol alırken dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu otururken dizinin senaryosunu da Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca, Alper Alp Özgen yazmıştı.

Dizi İstanbul’un sosyetik ve köklü ailelerinden birisi olan Atahanlı’ların torunlarının kaçırılması sonucu küçük bir kasabada kendi halinde yaşayan Ela’nın hayatı bir anda değişir. Ela kendisini bir anda İstanbul’un köklü ailesinin önünde kendisini bulur. Burada hizmetçi olarak göreve başlayan Ela kısa bir sürede bu ailedeki herkesin gerçek yüzünü görmeye başlar. Evdeki herkesin kendine göre bir sırrı varken evde çalışan hizmetçilerin dahi sırlarının olduğunu keşfeden Ela burada yaşayan hiç kimsenin masum olmadığını anlar. Bu evde çalışan hizmetçiler sadece evi değil aynı zamanda işverenlerin kirli çalışmalarını da temizliyorlardır.

Hizmetçiler dizisinin ilk üç bölümünde beklenen reytinge ulaşmamasının ardından koronavirüs tedbirleri sonrası dizinin çekimlerine ara verilmesinin ardından kanal yönetimi ani bir karar alarak dizinin yeni bölümlerinin çekilmesini iptal etti.

Fabrika Yapı tarafından yapılan açıklamada “ Hizmetçiler adlı dizimiz koronavirüs salgını sonrasında ekibin ve ailelerinin sağlığı düşünülerek çekimlerine ara vermiştik. Dizimiz mücbir sebeplerden dolayı erken final kararı almıştır. Bu projede emeği geçen oyuncularımıza ve teknik ekibimize ve bizlere gösterdikleri ilgi ve destek için seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni bir projeden görüşünceye dek hoşça kalın” denildi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın