Ünlü sunucu eşinden boşandı

Ünlü sunucunun boşanması magazin dünyasına bomba gibi düştü

Türk televizyonlarının en başarılı haber spikerlerinden biri olan Buket Aydın “Yeni bir hayata başlayacağım” diyerek Kanal D Haber Başkanlığı ve Kanal D Haber spikerliği görevlerinden istifa etmişti.

Buket Aydın görevinden istifa ederken yaptığı açıklamada “ Uzun yıllardır sizlere haberleri en iyi şekilde sunmak için görevimin hakkını vermek için büyük özverilerde bulundum. Son iki yıldır aynı zamanda Kanal D Haber Başkanlığı görevi yüzünden ağır bir sorumluluk yaşadım. Bu süreçte ben ve ailem ciddi olarak yıprandı ve yorgun düştüm. Koronavirüs kapsamında kendimi dinleme fırsatı buldum ve dinlenerek yeni bir enerji ile yoluma devam etmek için görevimden istifa ediyorum” şeklinde bir açıklama ile istifa gerekçesini de basın ve sosyal medyadaki takipçileri ile paylaşmıştı.

Geçtiğimiz hafta Kanal D Haber Başkanlığı ve haber spikerliği görevlerinden istifa eden Buket Aydın bugünde sürpriz bir hamle yaparak eşinden casino siteleri boşandı. Buket Aydın Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davasında sessiz sedasız eşinden boşandı. Basından ve dostlarından uzak bir şekilde sessiz sedası ve gizli bir duruşma sonrasında çiftler mahkemede birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmayınca boşanma davası tek celsede sonuçlandı.

Beykoz 1.Aile Mahkemesi’nde görülen davada Buket Aydın’ın avukatı Altın Mimir katılırken çocukları olmadığı için çiftler birbirlerinden herhangi bir talepte bulunmadılar. Her iki taraf boşanma konusunda Yargıtay’a müracaat etmeyeceklerini mahkemeye ibraz etmeleri sonucu mahkeme hakimi çifti tek celsede boşadı.

Konu hakkında Buket Aydın ve eşi Erce Baykal’dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Bir yanıt yazın