Star TV’nin büyük merakla beklenen “Yan Oda” dizisinin afişi yayınlandı

Star TV’nin büyük merakla beklenen “Yan Oda” dizisinin afişi yayınlandı

Mart ayında Star TV’de yayınlanmaya başlayacak olan Yan Oda dizisinin afişi bugün yayınlandı. ”Yan Oda” dizisi sürükleyici bir aşk hikayesi ve aile çatışmalarını konu alıyor. OGM Pictures imzalı dizinin senaryosu Yalı Çapkını’nın usta kalemi Mehmet Barış Günger’e ait, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor.

Başrollerinde Şevval Sam ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin kadrosunda Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nekazet Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi usta isimler de yer alıyor.

Yan Oda dizisinin konusu:

Ünlü bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy (Şevval Sam), kariyerinin düşüşe geçmesiyle birlikte ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey (Caner Cindoruk) ile ani bir şekilde evlenir.

Bu beklenmedik evlilik her iki aileyi de şoke eder. Sevgi ve Fikret’in geçmişten gelen mutsuz evlilikleri vardır ve artık ikinci baharlarını yaşamak istemektedirler.

Fakat farklı aile dinamiklerine sahip olan Sevgi ve Fikret’in evlenmesi, ailelerini de bir araya getirir. Birbirine taban tabana zıt olan bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret’in beklediğinden daha büyük sorunlara yol açacaktır.

Özellikle de bu evliliğe karşı çıkan anneleri ve yan odalarda yaşamak zorunda kalan çocukları Taylan ve Şelale için durum daha da zor olacaktır.

Yan Oda dizisi, aile içi ilişkiler, ikinci bahar arayışı ve farklı hayat tarzlarının çatışması gibi önemli konulara değiniyor.

Bir yanıt yazın