Nazan Kesal “Yan Oda” dizisinde “Nurcihan Alabey” karakterine hayat verecek

Nazan Kesal “Yan Oda” dizisinde “Nurcihan Alabey” karakterine hayat verecek

Star TV’nin OGM Pictures imzalı yeni dizisi “Yandaki Oda”nın okuma provaları geçtiğimiz salı günü gerçekleştirildi. Dizinin sete çıkışı planlanan tarihi 8 Şubat olarak belirlendi.

“Yandaki Oda” dizisi, Star TV’nin merakla beklenen projelerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme aldı. Dizide, Aladağ ailesinin annesi Nurcihan Alabey karakterine hayat verecek isim ise deneyimli oyuncu Nazan Kesal oldu.

Nazan Kesal, son olarak “Aşka Düşman” dizisinde başrol oynamıştı. “Yandaki Oda”da Nurcihan Alabey’i canlandıracak olan Kesal, karakterin oğlu Fikret’in (Caner Cindoruk) Verda (Şevval Sam) ile evlenmesine karşı çıkacak ve ailesine karşı çeşitli zorluklarla baş etmeye çalışacak.

Dizide Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Onur Seyit Yaran (Taylan), Derya Pınar Ak (Şelale), Bülent Polat (Ferhan), Nezaket Erden (Selda), Nazlı Çetin (Simten), Nilsu Yılmaz (İdil), Samet Kaan Kuyucu (Anıl), İrem Kübra Bakırtaş (İrem) ve Melek Baykal (Cevale) gibi birçok önemli oyuncu da yer alıyor. Ayrıca, dizide Nurcihan Aladağ’ın kızı Yıldız’ı canlandıracak oyuncu için görüşmeler devam ediyor.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın