Yandaki Oda dizisinden ilk fragman geldi

Yandaki Oda dizisinden ilk fragman geldi

Ünlü program sunucusu Sevgi Ersoy (Şevval Sam) ve ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey’in (Caner Cindoruk) ani evliliği, iki aileyi de bir araya getirir. Bu beklenmedik evlilik, her iki ailenin de hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir.

Sevgi ve Fikret ikinci baharlarını yaşamak isterken, birbirinden çok farklı ailelerinin bir araya gelmesiyle birçok zorlukla karşılaşacaklardır. Birbirine taban tabana zıt bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, başta bu evliliğe büyük tepki gösteren anneleri olmak üzere tüm aile fertlerinin hayatlarını değiştirecektir.

En büyük sorunu ise Sevgi’nin oğlu Taylan ve Fikret’in kızı Şelale yaşayacaktır. Birbirlerinin yan odalarında yaşamak zorunda kalan bu iki genç, ailelerinin karmaşık ilişkilerinin gölgesinde kendi mutluluklarını aramaya çalışacaklardır.

Yandaki Oda, aile içi ilişkileri, geçmişin gizemlerini ve yeni aşklar arayışını konu alan sürükleyici bir hikaye anlatıyor. Başrollerinde Şevval Sam ve Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin kadrosunda Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat ve Nekazet Erden gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Yakında Star ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Yandaki Oda, izleyenleri aile, aşk ve ihanet gibi karmaşık duyguların girdabına sürükleyecek.

Dizinin dikkat çeken bazı yönleri:

  • İki farklı ailenin bir araya gelmesiyle yaşanan uyumsuzluk ve çatışmalar
  • Sevgi ve Fikret’in geçmişten gelen gizemleri ve travmaları
  • Taylan ve Şelale’nin yasak aşkı
  • Başarılı bir kadro ve sürükleyici bir hikaye

Yandaki Oda, aile dizilerini sevenler ve sürükleyici bir hikaye arayanlar için ideal bir dizi olacak.

Dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi, ancak yakında Star ekranlarında izleyiciyle buluşacağı belirtildi.

Kamil Hızer/ Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

Bir yanıt yazın