Soft Analog şarkılarında sosyal mesajlar vermeye devam ediyor

Soft Analog şarkılarında sosyal mesajlar vermeye devam ediyor

Alternatif pop müziğin başarılı ikilisi Soft Analog tarzları ile müzik dünyasında ciddi bir hayran kitlesi yaratmayı başarmıştı.

 

Başarılı ikili Soft Analog bu kez “Beni Saran Bi’ Boşluk” adını verdikleri son teklilerini de 29 Eylül günü müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

 

Soft Analog Dans İllüzyon albümünde toplumsal yabancılaşma ve değişim ile kilit rol oynayan bir farkındalık evreni kurgularken ‘’Beni Saran Bi’ Boşluk’’ albümün duygu derinliğinin en yoğun şekilde hissedildiği şarkılardan biri olarak dikkat çekiyor.

Soft Analog yakında çıkacak olan debut albümlerinden son single, “Beni Saran Bi’ Boşluk” hakkında şu açıklamayı yapıyor; ‘’Şarkı, albümün hikayesinde yalnızlık ve yabancılaşma duygularının dorukta olduğu bir bölümü yansıtmakta. Ayrıca, melankolik bir ambiyansa sahip olan şarkı, indie pop türünün tınılarıyla dinleyiciyi yavaşça dans edeceği duygusal bir atmosferin içine alıyor. Hem üzgün hem de hislerin yüksek olduğu bu parça iki kısma sahip, ilk kısmı (Beni Saran Bi’ Boşluk) single olarak yayınlayan grup, şarkının ikinci kısmını albümün içinde çıkış tarihine kadar merak yaratan bir şekilde bekletmekte.’’

Bir yanıt yazın