Şirketler için Güvenlik Sistemlerinin Önemi | PDKS ve IP Kameralar

Güvenlik ilkesi göz ardı edilmemesi gereken sistemlerden biri olup hem kurumsal hem de kişisel alanlar için gereklidir. Özel güvenlik hizmetlerinden yararlanmak güvenlikle ilgili açıkların kapatılmasını ve daha rahat bir yaşama sahip olmanızı sağlar.

Şirketler için Güvenlik Sistemlerinin Önemi | PDKS ve IP Kameralar

Giriş ve çıkış kontrolü, gözetim, erişim ve elektronik güvenlik gibi alanlarda avantaj sağlayan bu sistemler günümüz teknolojisinin ilerlemesi ile birlikte yeni bir boyut kazanmıştır. Bu alanda kullanılan kamera sistemleri alanın güvenliğini sağlarken bir yandan da verileri kayıt altına alır. Bu nedenle IP güvenlik kamerası sistemleri için talep her zaman fazladır.

Üst düzey güvenliğin sağlanması amacıyla kullanılan güvenlik sistemlerine ilave olarak PDKS sistemi yani personel devam kontrol ve ziyaretçi takip sistemleri tercih edilebilir. Bu sistemlerin sorunsuz ve verimli şekilde çalışabilmesi için profesyonel kişiler tarafından kurulması gerekir. Farklı sistemlerle entegre olabilmesi sayesinde bu tür uygulamalar özellikle işyerlerinde işleyişin kontrol altında tutulmasını sağlar. Kullanacağınız yeni nesil takip sistemleri birçok faydayı da beraberinde getirir.

PDKS Sistemi

Şirketlerde PDKS Sisteminin Faydaları

Personel devam kontrol sistemi yani PDKS sistemi gelişmiş düzeyde ziyaretçi takibi olanağı sunar. Giriş çıkışlara ait bilgiler e-posta ile bildirilir ve isteğe göre kara liste ya da VIP liste oluşturulabilir. Ziyaretçilere verilen kartların yetkileri bu sistem ile kontrol edilebilir ve ziyaretçilerin içeride ne kadar kaldıkları görülebilir.

PDKS sistemi nasıl kullanılır ve faydaları nelerdir diye araştırdığınızda profesyonel destek almanızın yararlı olacağını görebilirsiniz. Kapsamlı şekilde tasarlanan bu sistemi uzman desteği ile eksiksiz olarak kullanabilirsiniz. Yer belirleme ve acil durumlarda yoklama alma, kapsamlı çalışan yönetimi, asansör kart sistemi entegrasyonu, ERP sistemleri entegrasyonu, otopark sistemleri yönetimi, modüler ve esnek yapı, yemekhane ve kantin modülü, HES kodu sorgulama ve entegrasyonu, hiyerarşik onay yönetimi ve vekil atama bu sistemin en önemli faydaları arasında yer alır.

Şirket Güvenlik Kamerası

Şirket Güvenlikleri için IP Kameralar

Pratik ve gelişmiş teknolojiye sahip olmasıyla bilinen IP güvenlik kamerası çeşitleri yüksek çözünürlüklüdür. Ayrıca esnek entegrasyon yapısına sahiptir. Yapay zeka tabanlı analiz yetenekleri ile yerleşim alanları, havalimanları, stadyumlar gibi yerlerde yüksek güvenlik imkanı sunar. Aynı anda birden fazla noktadan çalışacak şekilde planlanan bu kameralar bilgisayarlar ve akıllı telefonlar aracılığıyla kontrol edilebilir. Bu tür sistemler konusunda öncü olan Sensormatic dijital görüntü kalitesi, pratik ve kolay kurulum, esnek entegrasyon yapısı, analiz desteği gibi özelliklerle müşteri memnuniyeti sunar.

Bir yanıt yazın