Show TV “Sandık Kokusu” ve “Ne Gemiler Yaktım” dizilerini ekranlara getirmeye hazırlanıyor

Show TV “Sandık Kokusu” ve “Ne Gemiler Yaktım” dizilerini ekranlara getirmeye hazırlanıyor

Show TV Kasım ayı içerisinde “Aile” ve “Kızılcık Şerbeti” dizilerin ardından iki iddialı dizisini daha ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

 

30 Kasım’da yayına verilmesi konuşulan çekimlerine Adana’da başlanan Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından senaryosu yazılan yönetmenliğini Nezaket Coşkun’un yaptığı “Sandık Kokusu” oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

 

“Sandık Kokusu” dizisinde Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi isimler başlıca rolleri üstlenirken dizi bir anne ve kızın çatışmasını etkili bir dile ele alıyor. Dizinin yapımcılığını da O3 Medya üstleniyor.

 

 

Show TV.’nin ikinci iddialı dizisi de Ay Yapım imzalı olan “Ne Gemiler Yaktım”. Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenirken “Ne Gemiler Yaktım” dizisinin senaryosunu da Banu Kiremtçi Bozkurt kaleme alırken başlıca rolleri Erkan Koçak Köstendil, Deniz Baysal, Berk Hakman ve Devrim Özkan gibi birbirinde ünlü oyuncular üstlendi.

 

“Ne Gemiler Yaktım” dizisi annelikten başka hiçbir ortak yanı olmaya iki kadının yollarının kesişmesiyle başlayan ve birbirlerinden destek alarak hayatta kalma mücadelelerini anlatacak.

Bir yanıt yazın