DOLAR 32,6053 0.36%
EURO 34,7057 -0.15%
ALTIN 2.524,151,62
BITCOIN 1990198-0.66148%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Sezen Erol “Uyan” adlı teklisiyle yogaya bir dokunuş yapıyor

Sezen Erol “Uyan” adlı teklisiyle yogaya bir dokunuş yapıyor

ABONE OL
15 Temmuz 2021 01:48
Sezen Erol “Uyan” adlı teklisiyle yogaya bir dokunuş yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kısa süre önce çıkardığı Uyan teklisiyle bir süredir ara verdiği müzik dünyasına büyük bir heyecanla geri dönüş yapan Sezen Erol, “Pandemi sürecinin en sevdiğim meyvelerinden biri” dediği yeni parçasının ortaya çıkış hikâyesini yoganın hayatına dahil olmasıyla gerçekleştiğini söylüyor. Yeni teklisinin enerjisini ve harekete geçirme duygusunu “Uyan’ın çağrısına kulak ver çünkü uyanış gerçekleşiyor” cümleleriyle paylaşan Sezen Erol, yoga eğitmenliği yaptığı yıllarda ve halen hayatının en önemli bir parçası haline getirdiği yogayı da Uyan’ın satırları arasında müzikseverlerle buluşturuyor. Altyapısıyla ve sözleriyle yoganın mistik gücünü ve enerjisini dinleyicisine doğrudan ulaştıran tekli, sözleriyle de tinsel bir yolculuğa çıkarıyor.

“Yolda Olmak Yeterli, Hayat Bize Tüm Güzelliklerini Sunacaktır”

Yoga eğitmenliği yaptığı yıllarda akıl hocası Çetin Çetintaş’ın yönlendirmesiyle müziğe yeniden yönelen Sezen Erol, yeni teklisinde hiçbir zaman kopamadığı yogadan ilham alıyor. Kişinin kendisine doğru aldığı ruhani bir yolculuk olarak tanımladığı yogayla birlikte bir “arayış”ın da başladığını söyleyen Erol, bunun da müzikle buluştuğunda yeni bir yolculuğu başlattığını vurguluyor. Kişinin arayış yolculuğunda bedenini, zihnini ve ruhunu keşfettiğini; yogada da aktif şekilde kullanılan müziğin duygu durumunu değiştirmede en hızlı etken olduğunu ifade eden Sezen Erol, ses enerjisinin yüceliğine dikkat çekiyor. Yeni teklisi Uyan ile “Rotam yok ama yoldayım. Yolda olmak yeterli, hayat bize tüm güzelliklerini sunacaktır” diyen Sezen Erol, kişinin varlığının da ses ve müzikle tercüme edildiğine değiniyor.

Sezen Erol’un “Heyecanla ve mutlulukla işledim şarkının her bir sözünü ve bestesini” dediği yeni teklisi Uyan’ın sözü ve bestesi kendisine ait. Aranjesini Volkan Konuk’un üstlendiği teklinin bas gitarında Salih Yeniev, elektro gitarda ise Cem Sarıoğlu’nun imzası yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.