DOLAR 32,3497 0.29%
EURO 35,1446 0%
ALTIN 2.306,551,29
BITCOIN 22832532.18019%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

20:52

YATSIYA KALAN SÜRE

Sezen Erol “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

Sezen Erol “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
1 Temmuz 2021 02:01
Sezen Erol “Uyan” adlı teklisini müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yılladır ara verdiği müzik dünyasına pandemide kendi özünü bulma yolculuğu sonrasında yeniden dönüş yapan ve kendi deyimiyle “Pandemi sürecinin en sevdiğim meyvelerinden biri” ifadesini kullanan Sezen Erol’un yeni teklisi “Uyan” tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı.

Kariyerinin ilk yıllarında severek yaptığı müziğe ara veren fakat yogayla tanışmasının hemen ardından sahip olduğu gerçek yeteneğini yeniden konuşturan Sezen Erol’un yeni teklisi Uyan tüm dijital müzik platformlarında müzikseverlerle buluştu. Geçtiğimiz yıl pandeminin ilk ortaya çıktığı dönemlerde evde fazlaca vakit geçirdiği süre boyunca Türkçe şarkılar yazarak besteleyen ve müziğe olan yatkınlığını değerlendiren Erol’un “Pandemi sürecinin en sevdiğim meyvelerinden biri” diye tanımladığı yeni teklisi Uyan, teknik altyapısıyla da yogadan esintiler taşıyor. Erol’un eğitmenlik yapıp kendini adadığı yogadan ilham alarak sözlerini yazdığı yeni teklisi Uyan, müzikseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

 Yoganın Pozitif Enerjisi Sezen Erol’un Yeni Teklisi “Uyan”da

 Yoga eğitmenliğini bıraktığı yıllarda akıl hocası Çetin Çetintaş’ın yönlendirmesiyle sahip olduğu gerçek yeteneğin şarkı söylemek olduğunun yeniden farkına varan Sezen Erol, tüm çalışmalarını uzun yıllar önce yaptığı bestelerin icrasıyla devam ettirirken Uyan’ı çıkardı. Sözlerini yazarken pandeminin kendini yeniden keşfetme olgusundan faydalanan Erol, yeni teklisi Uyan ile yoganın fark yaratan aurasını birleştirdi. Gerçeği aramak, güneşi selamlamak, derim bir nefes, yolda olmak, uyanmak, kalbini açmak, kendin olmak, aydınlanmak ve engellerden arınmak kelimeleriyle yogadaki akışı, enerji ve konsantrasyon çalışmalarını buluşturan Erol, ses enerjisinin insan zihnine olan tinsel etkisini de ortaya çıkardı.

Sezen Erol’un “Heyecanla ve mutlulukla işledim şarkının her bir sözünü ve bestesini” dediği yeni teklisi Uyan’ın sözü ve bestesi kendisine ait. Aranjesini Volkan Konuk’un üstlendiği teklinin bas gitarında Salih Yeniev, solosunda ise Cem Sarıoğlu’nun imzası yer alıyor.

Sezen Erol’un yeni teklisi Uyan, tüm dijital müzik platformlarından dinlenebilir.

Sezen Erol Kimdir?

Konya’da doğan Sezen Erol, çocukluk yıllarını Kuşadası’nda geçirdi, ilkokulu ve liseyi burada okudu. Daha sonrasında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde Fransız Dili ve Edebiyatı’nı kazandı. Okuduğu bölümdeki gençlerin oluşturduğu rock grubunda solistlik yaparak müziğe ilk adımını attı. Gündüz okula devam eden Erol, akşamları Alin’s Kafe’de, bahar şenliklerinde, otellerde ve çeşitli organizasyonlarda sahne aldı. Üniversiteyi bıraktıktan sonra beş yıl süren müzik hayatına en son Kuşadası Hayal Kahvesi’nde “Patron” isimli grubun solistliğini yaparak devam etti daha sonra müzik hayatını sonlandırdı. Meslek arayışına başladıktan sonra bir kitapçıda işe girdi, yaklaşık bir yıl geçmeden ayrıldı. Daha sonra Borajet’te yaklaşık bir yıl hosteslik yaptıktan sonra aradığı mesleğin o olmadığına karar verdi ve 2017’de ilk yoga eğitmenliğini aldı. Özel dersler verip kendini yoga hayatına adadı. 2019’da YogaKioo’da uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra eğitmenlik mesleğini bir kenara bıraktı ve akıl hocası Çetin Çetintaş’a danışarak aradığı mesleğin zaten sahip olduğu yetenek olan şarkı söylemek olduğunun farkına vardı. Şimdi ise tüm çalışmalarını daha önceki yaptığı bestelerini icra etme üzerine gerçekleştiriyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.