DOLAR 32,6021 0.39%
EURO 34,8276 0.24%
ALTIN 2.490,060,24
BITCOIN 21286504.37152%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:53

İKİNDİYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Şeyma Subaşı üstsüz paylaşımlarına devam ediyor

Şeyma Subaşı üstsüz paylaşımlarına devam ediyor

ABONE OL
25 Temmuz 2020 01:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtalyan sevgilisi Guido Siena’yı pandemi döneminde ülkemize davet eden Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı daha sonra karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile magazin dünyasında gündem olmuştu.

Normalleşme sürecinin başlamasının ardından seyahat yasağının kalkmasıyla birlikte İtalyan sevgilisi ve kızı ile birlikte soluğu İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de alan Şeyma Subaşı burada verdiği bikinili paylaşımları ile takipçilerinden yoğun beğeni ve tebrik almıştı.

Şeyma Subaşı ve İtalyan sevgilisi daha sonra Bodrum’a geçmişler ve burada kaldıkları lüks otelde odasında çektirdiği üstsüz bir pozunu kalp emojisi koyarak İnsatgram hesabından hikayeler kısmından takipçileri ile paylaşmıştı.

Şeyma Subaşı dün yine üstsüz olarak çekilmiş bir resmini daha İnstagram’da takipçileri ile paylaştı. Şeyma Subaşı’nın bu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.