DOLAR 32,3659 0.14%
EURO 34,9705 -0.31%
ALTIN 2.323,940,21
BITCOIN 22758111.07065%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Aslı Hünel’den alkışlanacak davranış!

Aslı Hünel’den alkışlanacak davranış!

ABONE OL
25 Temmuz 2020 00:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aslı Hünel geçtiğimiz günlerde sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimlerini ağırlayan Tuzla Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından, canlı yayın olarak yayınlanan  e-Talks Tuzla’ya katılmıştı. Aslı Hünel, programda pandemi dönemi ve sonrasında Covid-19 salgınına karşı yoğun bir tempoda çalışan sağlık çalışanlarına minnetini dile getirmiş, ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederken ayrıca programda bir sağlık çalışanının düğününe katılacağım ve ücretsiz olarak sahne alacağım sözünü vermişti.

O gün katıldığı canlı yayında Aslı Hünel verdiği sözü tutarak 23 Temmuz Perşembe akşamı Tuzla Devlet Hastanesi’nde çalışan çiftin hem nikah şahidi oldu hem de çiftin düğününde sahne alarak Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya da vermiş olduğu sözü tutmuş oldu.

Nikah töreninin ardından dünya evine giren çiftler ilk danslarını Aslı Hünel’in son şarkısı “Bir Nefes” ile yaptılar. Mutlu çiftin dansından sonra sahne alan Türk Sanat Müziğimizin başarılı sesi Aslı Hünel “Bir nefesin ne kadar önemli olduğunu anladığımız şu zorlu dönemde benim de şarkımın adı ‘Bir Nefes’ ama sizin aşkınız sonsuz olsun” diyerek en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Sahne arasında konuklarla sohbetler yapan ünlü sanatçı Aslı Hünel “Kendim de 40 yaşından sonra dünya evine girdim. Kendimin uğurlu bir insan olduğuma inanırım ve şahitliğim de sizlere uğurlar getirmesini dilerim. Bu gece burada daha önce vermiş olduğum bir sözü yerine getirmek için bulunmaktayım. İnsanlar ağızlarından çıkan sözlerin arkasında durmalıdır. Normalleşme sürecinde hastane ortamında nikah töreninin yapılması beni daha da duygulandırdı. Burada daha önceden vermiş olduğum sözü tutmanın da mutluluğunu yaşıyorum. Yeni evli genç çiftimize mutluluklar diliyorum. Ayrıca Tuzla’ya katkılarından dolayı belediye başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya Tuzla’ya kattığı güzellikler için ayrıca bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bizler için canlarını hiçe sayarak pandemi sürecinde bizlerin sağlığı için mücadele eden sağlık çalışanlarının her zaman yanında olmaya gayret ettik. Aslı Hünel hanım ile birlikte sağlık çalışanlarımıza bir nebze de olsun teşekkür etmek için Aslı Hanım’ın öncülüğünde vermiş olduğumuz sözü tutmuş olmanın mutluluğu içindeyiz. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. “

Kamil HIZER / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.