Berhan Arısoy sabahları fizik tedavi akşamları beste yapıyor

Berhan Arısoy doktorlukla müziği aynı anda başarıyla devam ettiriyor...

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Berhan Arısoy, sözleri Cengiz Atabay’a, müziği kendisine ait olan “İhanet Vakti” adlı şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Alakuş müzik etiketi ile yayınlanan şarkının aranjesini Toylan Kaya yaparken şarkının mix’ini Enver Akarcalı ve mastering’ini ise Emre Kıral yaptı.

“İhanet Vakti” adlı şarkının klip çekimleri için yönetmen koltuğuna Erkan Güneş otururken klip Alanya’da çekilirken şarkının ruhunu daha iyi yansıtacağı düşünülerek klipte gerçek hayatta da evli olan Birke Muratal Doğan ve Mustafa Erman Doğan bir çok oyuncu adayı arasından seçildiler.

Berhan Arısoy bir hastanede doktor olarak görevine devam ettiğini belirterek “İnsanlara tıp ve müzik sayesinde hem bedensel hem ruhsal olarak şifa sağlamak istiyorum. Müzik hayatımda olmazsa olmazların arasındadır. Sabahları hastanede hastalarıma fizik tedavi yaptırırken akşamları da evimde yeni besteler yapıyorum” dedi.

Berhan Arısoy’un “İhanet Vakti” adlı şarkısı çok kısa bir süre içinde yaklaşık 400 bin civarında müziksever tarafından izlenirken, “İhanet Vakti” adlı şarkı yaz aylarının romantik şarkıları arasında yer almaya aday gözüküyor.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın