Duygu Soylu’nun “Kara Elmas” adlı albümün yapımcılığın Kenan Doğulu üstlendi

Duygu Soylu etkileyici sesinin yanında keman, yan flüt, piyano ile müziğin her anını "Kara Elmas" adlı albümünde yaşattırdı.

Güçlü sesi ve kendine has yorumlarıyla Türk müzik dünyasına sağlam bir giriş yapan Duygu Soylu’nun “Kara Elmas” adını verdiği ilk albümünün yapımcılığını ünlü sanatçı Kenan Doğulu üstlenirken albümde bulunan tüm şarkılarının düzenlemelerini de yaptı.

“Kara Elmas” adlı albümün en büyük özelliklerinden birisi de canlı çalınarak kaydedilmiş olması albüme ayrı bir hava katarken Duygu Soylu bu albümde sadece bir müzik yorumcusu olarak değil aynı zamanda piyanist ve besteci kimliği ile ön plana çıkmayı başardı.

Albümde Duygu Soylu’ya ait  ‘Oldu Olacak’ ve ‘Kara Kaşık’ şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyan ‘Rüzgar Gibi Geçti’, ‘İncilerin Dökülür’, ‘O İş Bende’, ‘Dediydin’, ‘Can Kenarı’ ve ‘Şımart Beni’ parçaları bulunuyor. Ayrıca albümde yer alan Tuğrul Eylül Cerrahoğlu, Ceylan Ertem, Kenan Doğulu ve Sadettin Dayıoğlu’nun sözlerini birlikte yazdığını ve müziğini Evrencan Gündüz’ün bestelediği ‘Senlensem Ya’ parçası da hit olmaya aday gözüküyor.

Albümün ilk klip şarkısı olarak “Oldu Olacak” adlı şarkı seçilirken, klipte yönetmenlik koltuğuna Çetin Yılmaz oturdu. Klip izleyenleri Duygu Soylu’nun renkli dünyasına bir yolculuğa çıkarırken klipte kullanılan efektler, elle yapılan çizimler animasyon trackin tekniği kullanılarak 2 D formatında İstanbul’da çekildi.

Kamil HIZER / Magazinname.com

Bir yanıt yazın