Bilal Çelik’e bir haftada iki diziden oyunculuk teklifi geldi

Bilal Çelik zirveye oynuyor...

Kısa bir süre önce çıkardığı “Rüyalar” adlı şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir şekilde giriş yapan Bilal Çelik klibinin yayınlanmasının ardından sinema ve dizi yapımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

BİLAL ÇELİK KLİBİNDEKİ OYUNCULUĞUYLA YAPIMCI VE YÖNETMENLERİ ETKİLEDİ

DMC Müzik etiketi işe piyasaya çıkan sözü ve müziği Bilal Çelik’e ait olan “Rüyalar” adlı şarkısıyla müzik dünyasında adeta ezber bozdu. Bilal Çelik’in kısa sürede ciddi oranda izlenen “Rüyalar” adlı şarkısının video klibini izleyen iki yapımcıdan dizilerinde oynaması için teklif aldı.

BİLAL ÇELİK TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE ALDI

Bilal Çelik ,”Çekimlerine Ağustos ayının ortasında başlanacak olan dizilerin senaryolarını incelediğini ve daha sonra karar vereceğini açıklayarak müzik dünyasına atılmadan önce bir çok defilede mankenlik yaptım. Bunun yanı sıra birkaç ciddi projede oyunculuk yaparak kariyerimi perçinledim. Klibimin yayınlanmasının hemen ardından iki teklif almak aslında beni çok şaşırttı. Kariyerim açısından bana faydası olacağına inandığım ve iz bırakacak bir proje olursa tabi ki yer almak isterim. Artık sinema ve televizyon dizilerini izleyen insanlar ekranlarda her gün aynı isimleri görmekten sıkıldı.” dedi.

Bir yanıt yazın