Serra Pirinç “Yalan” dizisi kadrosuna dahil oldu

Serra Pirinç “Yalan” dizisi kadrosuna dahil oldu

Süreç Film’in Kanal D için hazırladığı “Yalan” dizisi, Aslıham Güner ile Feyyaz Duman’ı bir araya getirerek yeni bir hikayeye kapı aralıyor. “En korkunç yalan, bir anneye söylenen yalandır” sloganıyla yola çıkan dizi, Kanal D’nin 2024’teki iddialı yapımları arasında yer alıyor. Hakan İnan’ın yöneteceği dizi, Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun proje tasarımına imza atıyor. Senaryosu ise Murat Boyacıoğlu’na ait.

Dizide Aslıhan Güner “Melike”, Feyyaz Duman “Kadir”, Yeşim Ceren Bozoğlu “Hülya”, Emir Benderlioğlu “Cengiz”, Zeynep Eronat “Delal”, Renan Bilek “Emin”, Eylül Tumbar “Duru”, Sabriye Kara “Şefika”, Ozan Yiğit “Volkan”, Kubilay Tuncer “Haluk” karakterlerine hayat verecek.

Genç başrol karakterlerinden biri olan “Hazal”ı ise deneyimli bir oyuncu olan Serra Pirinç canlandıracak. Hikaye, eşini öldürmekle suçlanan ancak suçsuz olduğunu kanıtlamaya çalışan Melike’nin hapisten çıkışıyla başlar. Ancak Melike, yirmi yıl boyunca inandırıldığı büyük bir yalanın peşini bırakmayacaktır. Eşinin kardeşi Kadir ise intikam için onunla yüzleşir, bu süreçte gerçekler ortaya çıkmaya başlar.

Bir yanıt yazın