Senden Önce dizisi sete çıkmadan flaş gelişmeler yaşanıyor!

Senden Önce dizisi sete çıkmadan flaş gelişmeler yaşanıyor!

Kanal D’nin 2024 yılı içinde ekranlara sürmeyi planladığı iddialı yapımlarından biri olmaya aday gözüken “ Till Death” adlı dizinin uyarlaması olacak olan Senden Önce dizisi daha başlamadan sular kaynamaya başladı.

 

Yapımcı şirket tarafından ilk başta yönetmen olarak Serdar Gözelek anılmış ama kısa bir süre geçtikten sonra Gözelek’in diziden ayrıldığı ve yerine yönetmen olarak Feride Kaytan ile anlaşıldığı bilgisine ulaşılmıştı.

 

Dizi kadrosunda başrol için önce Alp Navruz düşünülmüş ama sonrasında İbrahim Çelikkol ile görüşülmüş ve partneri olarak da Melis Sezen’de karar kılınmıştı.

 

İbrahim Çelikkol “Senden Önce” dizisinde ünlü bir inşaat şirketi sahibi ve yöneticisi “Hakan Dağıstanlı” karakterine hayat verecekken eşi “Merve” karakterine Melis Sezen hayat verecekti.

 

Daha dizi sete çıkmadan başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol ile yaşanan anlaşmazlıklar yüzünden yollar ayrılmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından Melis Sezen’de projeden affını istedi.

 

Şimdi dizinin başrol oyuncusu ile tekrar Alp Navruz ile tekrar görüşmelere başlandığı öğrenilirken dizinin kadın oyuncusu içinde alternatif isimlerle görüşmelere başlandı.

Bir yanıt yazın