Şanzel Çetin’den Armağan Çağlayan’a kan donduran itiraf

Cinayet itirafına gülen Armağan Çağlayan'a büyük tepki...

Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olan kendine has tarzıyla söylediği şarkılarla az çok tanınan kamuoyunda Çatlak Şanzel olarak tanınan Şanzel Çetin yaptığı açıklamalarla Twitter’da gündem oldu.

Armağan Çağlayan ile sohbeti esnasında hayatına dair yaptığı itirafta bir cinayet işlediğini ifade eden Çatlak Şanzel “ Babaannem bir doktorum yanlış ameliyat etmesi sonucu masada kalarak hayatını kaybetti. Bende babaannemi öldüren doktoru öldürerek onun intikamını aldım. O zaman daha 17 yaşındaydım. Babaannemin ölüm nedenin %10 doktor hatasından kaynaklı olduğu için mahkemeden 36 yıl hapis cezası aldım. Aldığım indirimlerle cezam 24 yıla düştü. O günkü kanunlara göre kesilen cezanın 3/1’i yatılıyordu. Bende 7 sene 10 ay yattım ve tahliye oldum.” Dedi.

Açıklamalarına devam eden Şanzel Çetin “ Doktoru öldürdükten sonra cezaevinden çıktıktan sonra birkaç kişiyi yaraladım. Sanırım bu bende bir alışkanlık oldu.” dedi. Çatlak Şanzel’in bu açıklamalarına Armağan Çağlayan gülerek cevap verdi.

Programın yayınlanmasının ardından sosyal medyadan Armağan Çağlayan’ın konuğunun sözlerine gülerek cevap vermesi büyük bir öfkeye neden olurken bazı sosyal medya takipçileri yoğun eleştiri yaparken en doğru eleştiri ise bir sosyal medya kullanıcısının “ Tıp fakültesini hazırlıkla birlikte 7 yılda bitiriyorsun, seni öldüren 7 yıl yatıp çıkıyor! Utanmadan alışkanlık yaptığını söylüyor ve hukukçu olan sunucu kahkahalar atıyor. Hepinize yazıklar olsun!” yorumu büyük beğeni aldı.

Bir yanıt yazın