DOLAR 32,4677 -0.06%
EURO 34,8463 -0.01%
ALTIN 2.500,390,66
BITCOIN 20883471.252%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:38

SABAHA KALAN SÜRE

Rüya Serin kimdir?

Rüya Serin kimdir?

ABONE OL
19 Mayıs 2022 01:02
Rüya Serin kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rüya Serin daha henüz çocuk yaşlarında iken sanat dünyası ile tanıştı. Annesinin mesleğinin makyöz olmasından dolayı daha çocuk yaşlarda dizi ve sinema setleri ile tanışan Rüya Serin bu süreçte bir çok dizi ve sinema filminde küçük roller aldı.

İlköğretim ve lise eğitimi sonrasında üniversite hayatına başlayan Rüya Serin daha sonrasında Marmara Üniversitesi’nde ön lisans, Beykent Üniversitesi’nde lisans, Doğuş Üniversitesi’nde ise Yüksek Lisansın tamamladı.

Rüya Serin eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılırken bu süreçte müzik hayatımda olmalıdır diyerek çalışmalarına başladı. Vokal koçluğu ve şan eğitimi alan Rüya Serin bugüne kadar yaklaşık 35 besteye imza atarak büyük bir başarıya imza atarken ilk profesyonel müzik çalışmasını da “Eksiklik Faslı” adlı çalışmasına yaptı.

Rüya Serin hem şarkısında hem klip çekiminde Son yıllarda ülkemizin kanayan yarası olan kadına yönelik şiddete dikkat etmek istemesi ona aynı zamanda  “Yılın en iyi farkındalık yaratan şarkısı” ödülünü beraberinde getirirdi.

Başarılı sanatçı Rüya Serin evli ve iki çocuk annesidir.

Kamil Hızer / Magazinname.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.