Rüya Serin “Eksiklik Faslı” adlı çalışmasıyla müzikseverlere merhaba dedi

Rüya Serin hem şarkısında hem klip çekiminde Son yıllarda ülkemizin kanayan yarası olan kadına yönelik şiddete dikkat etmek istemesi ona aynı zamanda “Yılın en iyi farkındalık yaratan şarkısı” ödülünü beraberinde getirirdi.

Rüya Serin “Eksiklik Faslı” adlı çalışmasıyla müzikseverlere merhaba dedi

Son yıllarda ülkemizin kanayan yarası olan kadına yönelik şiddete dikkat etmek isteyen Rüya Serin “Eksiklik Faslı” adlı ilk profesyonel çalışmasında dikkatleri çekmek istedi.

Elektronik ve haberleşme mühendisi olan Rüya Serin annesinin makyöz olmasından dolayı daha küçük yaşlarından itibaren sinema/dizi sektöründe oyunculuk deneyimime de başlamıştı.

Başarılı sanatçı Rüya Serin Marmara Üniversitesi’nde ön lisans, Beykent Üniversitesi’nde lisans, Doğuş Üniversitesi’nde ise Yüksek Lisansın tamamladıktan sonra müziğin hayatında olmasına karar vererek müzik çalışmalarına başladı. Vokal koçluğu desteği ve şan eğitimi alan başarılı sanatçı Rüya Serin “Eksiklik Faslı” adlı şarkısı için kameralar karşısına geçerken yönetmen koltuğuna da Ali Engin oturdu.

Rüya Serin “Eksiklik Faslı” çalışması hakkında “Toplumsal bir problem olan bu konuda bende bir şeyler yapmak istedim. İlk şarkım bu olmayacaktı ancak Pınar Gültekin’in yakılarak öldürülmesinden sonra ilk sözler aklıma geldi. Sonrasında şarkıyı tamamladım ve harika bir proje haline geldi.” diyerek duygularını dile getirdi.

Bir yanıt yazın