Ramazan ayı boyunca “İnci Taneleri” dizisinde Dilber dansı yok!

Ramazan ayı boyunca “İnci Taneleri” dizisinde Dilber dansı yok!

İnci Taneleri Reytinglere Damgasını Vurmaya Devam Ediyor

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünde oynadığı “İnci Taneleri” dizisi, her Perşembe reytinglere damgasını vurarak büyük ilgiyle izleniyor. Henüz yayınlanmadan Dilber’in (Hazar Ergüçlü) pavyon dansı ve şarkısıyla sosyal medyada büyük bir akıma dönüşen dizi, her hafta yeni dans sahneleri ve şarkı sözleriyle izleyicileri merakla bekletmeye devam ediyor.

Hazar Ergüçlü, pavyondaki dans sahneleri için hocası Elif Erol ile birlikte yeni figürler çalışıyor. Yaklaşan Ramazan ayı boyunca ise pavyon dansı sahnelerine yer verilmeyeceği konuşuluyor. Bu yıl Ramazan 11 Mart Pazartesi başlayıp 9 Nisan Salı bitecek.

İnci Taneleri dizisi konusu:

“İnci Taneleri”, hapishaneden çıktıktan sonra hayatını yeniden kurmaya çalışan bir adamın hikayesini konu alıyor. Azem Yücedağ (Yılmaz Erdoğan), cezaevinde geçirdiği onlarca yılın ardından artık özgürlüğüne kavuşmuştur. Acı dolu geçmişe sahip olan Azem, taşıdığı büyük sır ve hayatın yüküyle umudun peşinden koşarken, kolyesinden kopup dört bir yana savrulan inci tanelerini bir araya getirebilecek midir?

Bir yanıt yazın