Ragıp Narin kimdir, nerelidir?

Ragıp Narin kimdir, nerelidir?

Son dönemin başarılı sanatçılarından biri olan Ragıp Narin hakkında merak edilen tüm sorular ve cevapları

Ragıp Narin kimdir?

Bir dönem profesyonel futbolculuk yapmış daha sonra müzik dünyasına atılmış genç sanatçılarımızdan biri olan Ragıp Narin yaşadığı bir sakatlık sonrası futboldan kopmuş ve müzik dünyasına adım atmıştır.

Ragıp Narin aslen nerede ve kaç yılında dünyaya gelmiştir.

Ragıp Narin 1996 yılının Mart ayında Hatay’ın sevilen iş insanlarından Mahmut Narin’in oğlu olarak dünyaya gelmiştir.

Ragıp Narin kaç yaşındadır?

1996 doğumlu olan Ragıp Narin 28 yaşındadır.

Ragıp Narin’in boyu ne kadardır?

Başarılı müzisyen Ragıp Narin 1.83 cm boyunda ve 80 kilo ağırlığındadır.

Ragıp Narin’in burcu nedir?

19 Mart doğumlu olan başarılı sanatçı Ragıp Narin balık burcudur.

Ragıp Narin’in futbolcu geçmişi ve kariyeri

Çocukluğundan itibaren futbola olan düşkünlüğü ile bilinen Ragıp Narin futbol hayatına amatör olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Spor Kulübü’nde ilk adımını atmıştır. Burada gösterdiği başarılı performans sonrasında önce Hatayspor’a transfer olmuş ve ardından Mersin İdmanyurdu kulübüne transferi gerçekleştirmiştir.

Yıllar 2016 yılını gösterdiğinde Hatayspor’dan gelen teklife evet diyerek ilk profesyonel mukavelesini imzalayan Ragıp Narin yaşadığı sakatlık sonrasında kulübü ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmiş ve profesyonel futbolculuk kariyerini sonlandırmıştır.

Çocukluk aşklarından biri de müzik olan Ragıp Narin sesi ile de gönülleri fethetmeyi bilmiş ve müzik dünyasında kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başlamıştır.

Ragıp Narin’in müzik kariyeri

Müziğe daha çocuk yaşlarından itibaren ilgi duyan başarılı sanatçı Ragıp Narin bugüne kadar Gel Diyemem, Mavi, Mucize, Menekşem, Vur Beni, Sevda Çiçeği, Gecekondu, Narin Narin gibi albüm ve single çalışmalarına imza atmıştır.

Ragıp Narin’in 2019 yılının 7 Haziran tarihinde çıkardığı Sevda Çiçeği adlı single çalışmasın video klip çalışması YouTube üzerinden yayınlanmış ve çok kısa sürede yaklaşık 2 milyonun üzerinde müziksever tarafından izlenerek büyük bir başarıya da imza atmıştır.

Ragıp Narin’in bu şarkısının klip çekimlerinde yönetmen koltuğuna ülkemizin başarılı yönetmenlerinden Caner Erzincan oturmuş ve Beykoz Kundura Fabrikası platolarında çekilmiştir.

Ragıp Narin’in sevgilisi var mı?

Bugüne kadar özel hayatı ile ilgili asla bir şey paylaşmayan ve bu konuda ketum olduğu bilinen Ragıp Narin basın mensuplarının kendisine bu konuda yöneltilen sorularını cevapsız bıraktığı için hayatında biri olup olmadığı bilinmemektedir.

Bir yanıt yazın