Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan Tanzanya’da mahsur kaldı

Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan Tanzanya’da mahsur kaldı

Ünlü popçu Işın Karaca’nın eski eşi fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan,Tanzanya’da mahsur kaldığını söyledi. Telefonunu , bilgisayarını ve tüm çektiği işlerin hard diskinin çalındığını söyleyen Doğan, Türk yetkilerinden yardım isteyerek ” ülkeme dönmek istiyorum” dedi. Ünlü fotoğrafçı ve yönetmen bir yaşında bir kızının olduğunu zamanı geldiğinde Işın Karaca’dan olan kızı Mia ile tanıştırmak istediğini söyledi.

DurakMedya’dan Mustafa Barış Durak’a özel açıklamalarda bulunan ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Sedat Doğan,Tanzanya’da mahsur kaldığını söyledi. Doğan ” Türkiye’ye geldiğim dönemde eski kız arkadaşım aradı. Kızın olacak dedi. İstersen gel gör dedi. Bende apar topar atladım gittim. Kızım doğdu gördüm ellerinizden öper. İnşallah vakti geldiğinde Mia’da görür tanışırlar” dedi.

Parasını teslim ettiği arkadaşı telefonlarını açmıyor

Başına sürekli işlerin geldiğini söyleyen ünlü fotoğrafçı ve yönetmen” Süre gelen mahkemelerim olduğu için bir miktar paramı arkadaşıma emanet etmiştim. Dönmek istediğim de bu parayı bana gönderirsin diyerek. Şimdi ise telefonları mı açmıyor ” dedi.

Sokakta kaldım

Tanzanya’da mahsur kaldığını söyleyen Doğan ” Şuan sokaktayım. Dış Işleri Bakanlığı ile bağlantı kurdum. Ama bir netice alamadım. Dönemiyorum ülkeme. İki kızım var onlar için birşeyler yapmak istiyorum ” diye konuştu. Vize cezası olduğu için ülkeden ayrılmadığını ve pasaportunun da çalındığını sözlerine ekleyen Doğan ülkesine dönmek için herkesten yardım istedi.

Bir yanıt yazın