Perviz Qasımov’dan “Haydar Aliyev” için çok özel şarkı

Perviz Kasımov'dan çok anlamlı bir şarkı geliyor...

Perviz Qasımov’dan “Haydar Aliyev” için çok özel şarkı

Milliyetçi ve vatansever sanatçılığı ile de ön plana çıkan sadece Azerbaycan’da değil aynı zamanda birçok uluslararası müzik yarışmasında ödüller alan Perviz Qasımov, şimdi hiç unutulmayacak bir eserle gelmeye hazırlanıyor.

20 yıllık müzik kariyerinin en önemli çalışmasını Haydar Aliyev’in doğumunun 100’üncü doğum gününe ithafen yazdığı “Heyder Baba” adlı çalışması ile taçlandırmak istiyor.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Perviz Qasımov “Her Azerbaycan vatandaşı Haydar Aliyev’e minnet borçludur. Milliyetçi ve vatansever bir Azerbaycan vatandaşı ve sanatçısı olarak bu minnetimi göstermek için sözleri Baba Veziroğlu’na müziği bana ait bir şarkı ile göstermek istedim. Şarkımızın aranjörlüğünü Taleh Agayev yaptı. Şarkımızın klip çekimleri için önümüzdeki günlerde kameralar karşısına geçeceğim. Klibimizi de şarkımızı da Haydar Aliyev’in ruhuna bir övgü niteliğinde olacak ve bu şarkının Azerbaycan halkının dilinden düşmeyeceğini ve uluslar arası platformda çok ses getirecek” diyerek duygularını ifade etti.

Kamil Hızer / Magazinname.com

Instagram: @kamilhizer

PR hizmetleri için irtibat : @kamilhizer

Bir yanıt yazın