DOLAR 32,3854 0.2%
EURO 35,1054 -0.03%
ALTIN 2.324,860,25
BITCOIN 2283915-0.41476%
İstanbul
17°

AÇIK

16:45

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Paptircem ve Kaan Arslan’dan beklenen düet “Sen Sorma!”

Paptircem ve Kaan Arslan’dan beklenen düet “Sen Sorma!”

ABONE OL
9 Temmuz 2022 00:21
Paptircem ve Kaan Arslan’dan beklenen düet “Sen Sorma!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüz elektronik pop müziği alanındaki çalışmaları ile bağımsız müziğe yön veren sanatçılardan Kaan Arslan ve odasında çektiği eğlenceli ve yaratıcı viral videolar ile kendine özgü bir tarz yaratan Paptircem, ”Sen Sorma” teklisinde bir araya geldi.

Eğlenceli, enerjik, çok sesli ve ilham verici…

Ayrı ayrı birçok başarılı solo çalışmalara imza atan ikili, Sen Sorma şarkısında tarzlarını harmanlayarak eğlenceli, enerjik, çok sesli ve ilham verici bir yolculuğu müzikseverler ile paylaşıyor.

Funk öğeleri ağırlıkta olan Sen Sorma; üflemeli grubu, 50’ye yakın insan sesiyle hazırlanmış kalabalık koro ve farklı perküsyon öğelerini şarkının sözleri ile mükemmel bir uyum içerisinde birleştirerek dinleyiciye sunuyor.

Şarkının prodüksiyonu, tüm kayıtları, sözü ve müziği ile birlikte tüm üretim sürecine birlikte imza atan Kaan Arslan ve Paptircem, alışılmışın dışında klip fikirlerini ise çok yakında izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaan Arslan ve Paptircem, Sen Sorma şarkısının ifade etmek istediğini ise şu sözlerle anlatıyor: ” Günümüzde insan ailesine, arkadaşlarına, sokakta hiç tanımadığı birine, bazen en yakınına bile olduğundan başka görünürken bulur kendini. Kendi içinde savrulsa bile, bir derdi yokmuş, iyiymiş gibi davranır etrafına; içindeki sesi susturur, dinlemez bile. Hatta derdini başkasına değil, kendine bile anlatamaz. Çünkü doğru soruları sormamıştır kendine. Herkes gibi, biz de yaşadık bunu. İşte tüm bunları fark ettiğimiz, dönüp kendimize isyan ettiğimiz anı anlatıyoruz bu şarkıda. Mutlu olmanın yolunu arayan birine yalan söyleyebilecek, içimize ağlayıp başkalarının yüzüne gülebilecek kadar umarsız ve rahat olduğumuz o anın isyanı bu şarkı. Fakat kızgın bir isyan değil, boş vermiş bir isyan bu; dünya yansa oturup izleyeceklerin isyanı.”

Kaan Arslan ve Paptircem ‘in Sen Sorma isimli şarkısı 8 Temmuz’da, klibi ise çok yakın zamanda tüm platformlarda!

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.