DOLAR 32,5963 0.34%
EURO 34,8149 0.17%
ALTIN 2.508,530,98
BITCOIN 21103113.2604%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

21:22

YATSIYA KALAN SÜRE

İstanbul’un kalbinde, Benesta Acıbadem’de sanat dolu buluşma!

İstanbul’un kalbinde, Benesta Acıbadem’de sanat dolu buluşma!

ABONE OL
9 Temmuz 2022 00:31
İstanbul’un kalbinde, Benesta Acıbadem’de sanat dolu buluşma!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya da bir ilk olarak tanımlanan BenLeo Park ve herkes için ayrı ayrı düşünülmüş, benzersiz tasarımıyla yeşil alan tanımını yeniden yazan Benesta Acıbadem Genel Müdürü Roksana Diker sanat dolu bir buluşmada ev sahipliği yaptı.

 

Kültürel Dönüşüm Derneği Başkanı Zafer Kozanoğlu iş birliğiyle hayat bulan organizasyonda Ezgi Bakçay Çolak, Fransa’nın ışığını artıran, şehirlere hayat veren modern sanatın başlangıcını ve zaman içerisinde hayatımızın her noktasını nasıl etkilediğini aktardı.

 

Tarihiyle, konumuyla, prestijli komşularıyla Benesta Acıbadem, İstanbul’un her iki yakasını bir arada yaşayacağınız ve her metrekaresinde benzersiz bir yaşam süreceğiniz eşsiz detaylarıyla; sanata olduğu kadar evine de aşkla bağlı olan herkes için dolu dolu yükseliyor.

 

Rafine zevklere ve hayatında daima en iyiyi isteyenlere unutulmaz bir akşam yaşatan Benesta Acıbadem, gün batımında başlayan caz müzik ve akşam yemeğiyle tüm katılımcıların damak zevkine hitap ettiği davette ayrıcalıklı bir yaşamın habercisi olmayı başarıyor.

 

Daha fazla tavan yüksekliği, daha iyi manzara, daha rahat yaşam alanları, daha fazla kişiselleştirme ve elbette daha yüksek yatırım değeri sunan projenin deneyimli uzman mimari ve mühendislik ekipleri hummalı ‘Son Dokunuş Çalışması’yla tam hayal ettiğiniz yaşam için çalışmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.