Olgun Şimşek’in başrolünde oynayacağı “Kara Ağaç” dizisi kadrosuna yeni isimler katıldı

Olgun Şimşek’in başrolünde oynayacağı “Kara Ağaç” dizisi kadrosuna yeni isimler katıldı

“TRT1’in büyük bir merakla beklenen yapımlarından olan Motto Yapım imzalı “Kara Ağaç” dizisinin çekimleri, yarın Kapadokya’da başlıyor. Bu dizi, TRT 1’in iddialı yapımları arasında yer alıyor. Olgun Şimşek‘in “Celal Ağa” karakteriyle ekrana döneceği bu yapımda, Emre Kıvılcım (Ömer), Meltem Akçöl (Sultan), Merih Öztürk (Gülnaz) ve Özlem Conker (Asiye) gibi başarılı isimler de kadroda yer alacak. Dizinin yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren üstlenirken, Mustafa Becit ise güçlü bir toprak hikayesini konu alan senaryoyu kaleme alıyor.

Kapadokya ve Kayseri bölgelerinde çekilecek olan diziye yeni oyuncular da dahil oldu. Yarın çekimlere başlayacak olan yapım, Hakan Boyav ile “Latif Bey”, Ayten Uncuoğlu ile köyün gizemli siması “Paşa Kadın”, Gülçin Hatıhan ile Asiye’nin yakın arkadaşı Naile gibi önemli karakterleri ekranlara taşıyacak.

Ayrıca Sevtap Özaltun “Celal Ağa’nın büyük kızı Zeynep” olarak, Deniz Altan “Celal Ağa’nın ortanca kızı Sevim”i canlandıracak. Berfin Kıymaz ise Celal Ağa’nın küçük kızı Reyhan rolünde izleyici karşısına çıkacak. Bu dizi aynı zamanda Oğulcan Arman Uslu’nun Ömer’in arkadaşı Merdo’yu, Kenan Ciniviz’in Ömer’in dostu Feyzo’yu, Tuncay Beyazıt’ın bahçıvanı ve Mehmet Güler’in kahyayı oynadığı bir dizi olarak dikkat çekecek. Nurhayat Boz ise kahyanın eşi Gülcan karakterine hayat verecek.”

Bir yanıt yazın