DOLAR 32,3232 0.22%
EURO 35,0972 -0.15%
ALTIN 2.280,540,15
BITCOIN 22887881.73934%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Öğrenciler İçin Eğitici ve Öğretici Sömestir Etkinlikleri Başlıyor
  • Magazin Name
  • Yerel
  • Öğrenciler İçin Eğitici ve Öğretici Sömestir Etkinlikleri Başlıyor

Öğrenciler İçin Eğitici ve Öğretici Sömestir Etkinlikleri Başlıyor

ABONE OL
19 Ocak 2023 17:00
Öğrenciler İçin Eğitici ve Öğretici Sömestir Etkinlikleri Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçükçekmece Belediyesi, öğrencilerin keyifli, ve verimli bir tatil geçirmeleri amacıyla 21 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında birbirinden eğlenceli ve öğretici sömestir etkinlikleri düzenliyor.

Her şeyden ilk sen haberdar ol!

Mail listesine kayıt ol, yeni içeriklerden hemen haberdar ol!.

8-14 yaş grubu Küçükçekmeceli çocuklar sömestir tatilinde,  geleneksel çocuk oyunları, kitap okuma etkinlikleri, bilim ve kültür gezileri, LGS kampı, gençlik kampı, eğitici atölyeler, tiyatro etkinlikleri ve çeşitli yarışmalarla yarıyıl tatilini dolu dolu geçirecek.

Kemal Çebi: Amacımız çocuklarımızın keyifli bir tatil geçirmesi

Tüm öğrencileri sömestir etkinliklerine davet eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’ Yorucu bir eğitim-öğretim dönemini geride bırakıyoruz. Öncelikle bir dönem boyunca gerek derslerde gerekse sosyal hayatlarında gösterdikleri başarılardan dolayı tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Amacımız yarıyıl tatili boyunca öğrencilerimizin birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu bir sömestir tatili geçirmesi. Bu etkinliklerin çocuklarımıza faydalı olmasını umuyor,  tatil sonrası tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alacak

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen sömestir etkinliklerinde; tekerleme yarışması, sek sek, isim şehir ve hadi anlat bakalım gibi geleneksel oyunlardan kitap okuma etkinliklerine, çeşitli yarışmalardan bilim ve kültür gezilerine kadar birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alacak.

Sefaköy, Cennet, Atakent Kültür ve Sanat Merkezi ve Kemal Paşa Semt Konağında ise origami, anne-çocuk takı yapımı, afet eğitimi, yaratıcı resim, maske yapımı, keçeden kalemlik yapımı, ritim atölyesi ve Deniz Coşkun ile Çizgi Roman atölyesi gibi çeşitli eğitici ve öğretici atölyeler düzenlenecek.

Ayrıca Küçükçekmece Belediyesi LGS kurslarında eğitim gören öğrenciler için 1 Şubat- 4 Şubat tarihleri arasında LGS kampı; Bilgi Evleri öğrencilerinden 150 kişinin katılımıyla ise gençlik kampı yapılacak.

Çocuklara özel tiyatro oyunları sahnelenecek

Yarıyıl tatili boyunca öğrenciler, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarını da izleme fırsatı yakalayacak. Sefaköy, Cennet ve Atakent Kültür ve Sanat Merkezi tiyatro sahnelerinde; İnatçı Keçiler, Güneşle Buluşmak İsteyen Kardan Adam ve Köpek Ailesi, Küskün Yaz ve Mevsimler, Neşeli Orman Ailesi, Bir Buğday Müzikali, Cesur Korkuluk Kuki isimli çocuklara özel tiyatro oyunları sahnelenecek.

Küçükçekmece Belediyesi sömestr etkinliklerini sosyal medya hesaplarının yanı sıra www.kucukcekmece.bel.tr  adresinden de takip edebilirsiniz.

#Küçükçekmece Haberleri #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.