DOLAR 32,5295 0.2%
EURO 34,5660 -0.02%
ALTIN 2.489,750,28
BITCOIN 2044984-0.14146%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

2050 yılında ‘’Karbon Nötr Büyükçekmece’’ için çalışmalara başlandı
  • Magazin Name
  • Yerel
  • 2050 yılında ‘’Karbon Nötr Büyükçekmece’’ için çalışmalara başlandı

2050 yılında ‘’Karbon Nötr Büyükçekmece’’ için çalışmalara başlandı

ABONE OL
19 Ocak 2023 16:53
2050 yılında ‘’Karbon Nötr Büyükçekmece’’ için çalışmalara başlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediyesi imzacı olduğu ‘’Belediye Başkanları Sözleşmesi’’ ile 2050 yılında ‘’Karbon Nötr Büyükçekmece’’ için ‘’Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’’ hazırlayarak çalışmalara başladı.

‘’Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’’ kapsamında Büyükçekmece Belediyesi’nde gerçekleşen çalıştayda Büyükçekmece’nin sera gazı azaltım projeleri görüşüldü.

Büyükçekmece’nin sera gazı emisyonlarının azaltılması hedefleniyor

İstanbul Enerji ve Büyükçekmece Belediyesi iş birliğinde hazırlanan ‘’Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’’ kapsamında gerçekleşen çalıştay sonucunda Büyükçekmece’nin sera gazı emisyonlarının azaltılması hedefleniyor. Çalıştayda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dünyanın en öncelikli sorunun çevre olduğuna dikkat çekerek, Büyükçekmece’de sürdürülen çevre projeleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Gün boyu devam eden çalıştaya İstanbul Enerji Genel Müdürü Yüksel Yalçın, Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama bölümü Prof. Dr. Ayşegül Özbakır, Cerrahpaşa Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yasin Özçelep, Arel Üniversitesi öğretim üyeleri, İSKİ, İETT, İBB Deprem ve Zemin İyileştirme Müdürlüğü, ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, muhtarlar, meslek odalarından temsilciler, dernek temsilcileri, kaymakamlıktan temsilciler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden temsilciler, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, ilçede faaliyet gösteren işletmelerden temsilciler katıldı.

#Büyükçekmece Belediyesi #Belediye #Haber #Gündem #Yaşam #Yerel #İstanbul #Haberler #Sondakika #Gazete

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.