Nişan Davetlerinde Tercih Edebileceğiniz Elbiseler

Nişan Davetlerinde Tercih Edebileceğiniz Elbiseler

Baharın gelmesi ile söz, nişan, düğün gibi özel davetler de artmaya başladı. Bu davetler, güzel havalar eşliğinde açık havada gerçekleştirilebileceği gibi  kapalı mekanlarda da gerçekleştirilebiliyor. Mekan farklılık gösterse de şık ve güzel görünmek her kadının  hayali. Evlilik yolunda atılan adımlardan biri olan nişan töreninde davetliyseniz, size ve tarzınıza uygun elbise modellerini beraber keşfedelim.

nişan elbisesi

1- Balık Kesim Abiye Modelleri

Kum saati vücut tipine kadınların tercih ettiği balık kesim abiye modelleri, vücudunuzun kıvrımlarını ve hatlarını kusursuzca yansıtabilmenize olanak tanıyor. Vücudunuzu saran balık model elbiseler, çekici ve özgüvenli bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

2- Midi Boy Abiye Modelleri

Hem şık hem de tatlı bir görünüm kazandıran midi boy nişan elbisesi, özellikle spor görünüme sahip olmak istiyorsanız sizin için doğru tercih. Özellikle genç kesim tarafından tercih edilen midi boy elbise sizin de tercihinizse elbisenizi kısa topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

nişan daveti

3- Tüllü Abiye Modelleri

Katılacağınız nişan davetinde tercih edebileceğiniz elbise modellerinden biri de tüllü nişan elbisesi dir.  Renk ve model bakımından zengin bir ürün çeşitliğine sahip tüllü abiye modelleri arasından tarzınıza en uygun modeli ve rengi seçebilirsiniz.

4– Dantelli Abiye Modelleri

Vintage tarzı yansıtan dantelli abiye modelleri, her yaş grubuna uygun kesimlere sahip. Farklı renk ve kumaş dokularıyla süslenen bu abiye modelleriyle, şık ve iddialı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

davet elbisesi

5– Kadife Abiye Modelleri

Nişan daveti, kış ayında gerçekleşecekse kadife abiye elbiseler tercihiniz olabilir. Kalın ve sıcak tutan  abiye kumaşına sahip bu elbiseler, hem sizi sıcak tutacak hem de rahat hareket etmenize imkan tanır.

6- Kloş Abiye Modelleri

Nişan davetlerinde tercih edebileceğiniz abiye modellerinden biri de kloş nişan elbisesi dir. Belden aşağı kloş gelen eteği ile hem şık hem de romantik bir hava katar. Armut vücut tipine sahipseniz kloş abiye modelleri size göre! Görünümünüzü daha iddialı hale getirmek için kırmızı nişan elbiseleri, siyah nişan elbisesi,  bordo nişan elbisesi tercih edebilirsiniz.

Siz de özel günlerde abiye seçimlerinizde kararsız kalıyor, en trend abiye modelleri ile şıklığınızı göstermek istiyorsanız; Arsi Store ile tanışın!

nisan elbisesi daveti

Bir yanıt yazın