DOLAR 32,3719 0.16%
EURO 34,9716 -0.32%
ALTIN 2.324,300,22
BITCOIN 22716840.83973%
İstanbul
14°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Eda Defne “Dünden Kalan Masal” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
  • Magazin Name
  • Magazin
  • Eda Defne “Dünden Kalan Masal” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

Eda Defne “Dünden Kalan Masal” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu

ABONE OL
13 Nisan 2021 00:44
Eda Defne “Dünden Kalan Masal” şarkısını müzikseverlerle buluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç sanatçı Eda Defne, Dünden Kalan Masal adlı şarkısıyla müzik dünyasına heyecanlı bir adım atıyor.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olan Eda Defne’nin ilk şarkısı Dünden Kalan Masal’ın sözü ve müziği sanatçının kendisine, düzenlemesi ise Alper Atakan’a ait.

Güçlü sesiyle çok konuşulacak bir çalışmaya imza atan Eda Defne, şarkının ezber bozan sözleri sayesinde de dinleyicide etkileyici bir izlenim bırakacak.

Klipteki sadeliği ve güzelliği ile de dikkat çeken Eda Defne, Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde çekilen klipte göz doldurucu bir performans sunuyor.

Eda Defne, ilk projesindeki heyecanını ise şu sözlerle paylaşıyor: ‘’25 yaşındayım ve küçük yaşlardan beri müziğin içindeyim. Aileniz de müzisyen ise zaten kaçış yok, illa ki bu konuda adımınız oluyor. Lise döneminden beri şarkı yazmak ve söylemek kendimi, duygularımı en hisli ifade etme şeklim. Ve hayalim Dünya’nın her yerinde şarkılarımı, bu naif hisleri taşıyabilen insanlarla söyleyebilmek. Dünden Kalan Masal, üniversitede iken yazdığım bir şarkı. İlk göz ağrım o’dur. Yeri hep ayrı olacak. Birbirinden güzel şarkılar yazmaya devam ediyoruz ve herkesin kendini bulabileceği mutlaka bir şarkım var. Bu hayalimi gerçekleştirirken benden çok koşturan, eli hep omzumda olan eşime, aileme, yapım aşamalarında emek veren herkese ve tüm sevenlerimize sonsuz teşekkür etmek isterim.’’

Eda Defne’nin ilk şarkısı Dünden Kalan Masal ve klibi 12 Nisan tarihi itibarıyla Boss Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı!

Şarkı Künyesi

Söz & Müzik: Eda Defne

Aranje: Alper Atakan

Mix & Mastering: Özgür Yurtoğlu

Yönetmen: Ramazan Arslankaya

Yapım: Boss Records

Eda Defne Kimdir?

12 Temmuz 1995’te Uşak’ta doğdu. İlk müzik eğitimine, müzik öğretmeni olan ve Barış Manço, Erkin Koray, Edip Akbayram gibi sevilen isimlerin enstrümanistliğini yapmış olan babasından 6 yaşındayken Solfej- Piyano dersi alarak başladı. Profesyonel müzik hayatına ise Uşak Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ne giderek adım attı. Burada küçük yaşlardan beri çaldığı piyano dışında flüt eğitimi de almaya başladı.

2012 yılında uluslararası yapılan Comenius projesinde Polonya’ya gidip okulunu, bu konserde akustik solo performans yapan tek öğrenci olarak temsil ederek çeşitli başarı ve çalışma belgeleri aldı. 2013 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde okumaya devam etti. Burada yapılan okul konseyinde ana enstrümanı Viyolonsel olarak seçildi. Ankara Genç Filarmoni Orkestrası, Akademik Orkestralar ve birçok Koro’da yer alarak çeşitli klasik müzik konserleri verdi. Londra Filarmoni Orkestrası sanatçısı Ruşen Güneş ile üniversite projelerinde çalışma imkanı buldu.

Ajda Pekkan, Nilüfer, Hande Yener gibi başarılı isimlerin vokal koçundan şan dersleri aldı. İlk çıkış şarkısı olan “ Dünden Kalan Masal “ ve daha birçok şarkısının söz ve müziği kendisine ait. Piyano- Flüt- Viyolonsel ve Gitar en sık çaldığı enstrümanlar. Şu an İstanbul’da viyolonsel ve şan alanında yüksek lisans hazırlığı yapmaktadır.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.