DOLAR 32,5200 0.19%
EURO 34,5703 0.05%
ALTIN 2.492,180,25
BITCOIN 20734850.94058%
İstanbul
21°

KAPALI

04:42

SABAHA KALAN SÜRE

Nevale görücüye çıktı

ABONE OL
12 Temmuz 2019 16:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Söz ve müziğini Emir Can İğrek’in yaptığı, prodüktörlüğünü Tolga Görsev’in üstlendiği, davulda Canberk Cebecioğlu, akustik gitarda Erdem Sökmen, bass gitarda Cihan Reşit Köse, perküsyonda Cengiz Ercümer, elektro gitarda Murat Çeken, kemanda Alper Gün, elektro bağlamada Mustafa İpekoğlu, klavyede Cevdet Berkay Yavuz, Tolga Görsev, back vokallerde Tolga Görsev ve düzenlemesini Tolga Görsev’in yaptığı , Emir Can İğrek’in “Nevale” adlı teklisi yayınlanmaya başlandı.

Festivallerin vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Emir Can İğrek her gün müzik dünyasında yerini yavaş yavaş sağlamlaştırmaya başladı.

Nevale sarhoş bir adamın İstanbul’da evine dönerken söylediği sözlerden oluşmuş bir şekilde klip başlıyor. Klipte Emir Can İğrek alkollü bir şekilde evine giderken görülüyor. Daha önceki kliplerinde ki gibi yine bu klipte de Emir Can İğrek anarşist bir görüntü sergilemeye devam ediyor. Emir Can İğrek’in evinde anarşist bir grup genç işgal ederek bir kutlama yapıyorlar. Klip aslında aynı zamanda her karesinde siyah bir poşet nevale olarak sunuluyor ve bu poşet açıldığında ise Emir Can İğrek’in bir önceki klipinin kapağındaki çiçek görülüyor.

Emir Can İğrek’in yeni teklisi “Nevale” klibi sanatçının kendisine ait youtube sayfasından yayınlanarak hayranlarının izlenmesine sunuldu. İlerleyen günlerde Nevale adlı klibin diğer tüm dijital platformlarda yayına geçmesi beklenirken, genç sanatçı yaz aylarında katılacağı fetsivallerle hayranlarına kavuşacağı günleri iple çektiğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.