Ben Fero izdihamı

Ben Fero konserine girmek için hayranları 300 metrelik kuyruk oluşturdular.

Türk rap müziğinin sevilen isimlerinden Ben Fero önceki akşam Bodrum Zayo Beach’te sahne alan Türk rap müziğinin en iyi isimlerinden biri olan Ben Fero izdihama yol açtı.

Ben Fero’nun Zayo Beach’te verdiği konserini yaklaşık iki bin civarında müziksever izlemek için erken saatlerde akın ettiler. Zayo Beach kapısında Ben Zero’yu izlemek için hayranları 300 metrelik bir kuyruk oluşturdu. Konsere girmek için bir çok hayranı bilet bulamasına rağmen konserin başlamasına dakikalar kalmasına rağmen bir umutla kapıda beklediler.

Ben Fero’nun konserine Özgür Özgülgün, Merve Özbey  ve sevgilisi Kenan Koçak, Eda Gören gibi tanınmış sanatçılarda takip ettiler.

KONSERDE KAZA TEHLİKESİ YAŞADI

Ben Fero Zayo Beach’teki konserine “Mahallemiz Esmer” adlı şarkısıyla başlayarak kendisini izlemeye gelen hayranlarını selamladı. Hayranları ile beraber kendisine ait olan şarkıları arka arkaya seslendiren Ben Fero Zayo Beachi adeta salladı. Geçtiğimiz günlerde youtube üzerinden  23 milyon izlenen “Demet Akalın” şarkısını söyleyen Ben Fero sahneden Demet Akalın’a selam yolladı. Konserinde muhteşem bir performans gösteren Ben Fero bir an olsun yerinde durmadı. Bu arada bir şarkısını seslendirirken sahnede ayağın kayması sonucu sendeleyen rapçi son anda dengesini sağlayarak sahneden düşmekten son anda kurtuldu.

Ben Fero “3-2-1” şarkısıyla konserini bitirmek isterken hayranlarının yoğun baskısı sonucu konserini yarım saat daha uzattı. Ben Fero hayranlarının konserini uzatma isteğine “Babafingo”, “Kimlerdensin”, “Biladerim” şarkılarını tekrar seslendirdikten sonra hayranlarının alkışları arasında sahneden inerek konserini bitirdi.

Bir yanıt yazın