DOLAR 32,4028 0.22%
EURO 35,0559 -0.11%
ALTIN 2.324,960,25
BITCOIN 2277049-1.37165%
İstanbul
17°

AÇIK

19:32

AKŞAMA KALAN SÜRE

  • Magazin Name
  • Ece Seçkin; “Zeki kadın her zaman seksidir”

Ece Seçkin; “Zeki kadın her zaman seksidir”

ABONE OL
12 Temmuz 2019 19:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk pop müziğin sevilen sanatçılarından Ece Seçkin “Geçmiş Zaman” adlı şarkısı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yaptı. Ece Seçkin özel bir bloğa yaptığı açıklamalarda bulundu.

”ZEKİ KADIN HER ZAMAN SEKSİ OLMASINI BİLİR”

Ece Seçkin özellikle sosyal medyada ve sahnede giydiği seksi kostümlerle büyük bir beğeni topluyordu. Basın mensuplarına verdiği seksi pozlarla gazetelerde ve haber sitelerinde en çok okunan magazin haberleri arasına girdiğini bildiğini söyleyen Ece Seçkin “Ben asla seksi giyime ve seksapaliteye karşı biri değilim. Burada önemli olan konu dozunu bilmek. Aşırıya kaçmamak kaydı ile her zaman seksapaliteyi her zaman desteklerim. Ama bir kadını seksi gösteren sadece giydiği kıyafetler değildir, bana göre bir kadını seksi yapan şey önce zekasıdır. Zeki bir kadın bir gülüşü ile veya saçını savurarak da seksi olabilir. Ama kendimi hiç bir zaman seksi bir kalıba sokmadım” dedi.

NİŞANLISINI ANLATTI

Ece Seçkin nişanlısı Çağrı Terlemez hakkında da bloğa yaptığı açıklamalarda “Güzel bir birliktelik yaşadığını belirtirken kendisine bir klip veya fotoğraf çekiminde nişanlısı ile birlikte kameralar karşısına çıkıp çıkmayacağı sorusu sorulduğunda, nişanlısın kamera fobisi olduğunu ve böyle bir teklifi kabul etmeyeceğini söyledi. Gündelik yaşamlarında dahi çok az beraber fotoğraf çekip paylaştıklarını ifade eden Ece Seçkin nişanlım ismi geçse de geçmese de benim bir çok çalışmam da co-prodüktörlük yapıyor zaten” dedi.

“AMACIM BENİ İZLEYENLERİ ETKİLEMEK”

Son dönemde yoğun bir konser takvimi olduğunu belirten Ece Seçkin sahnede hem şarkı söylemenin hem dans etmenin çok zor olduğunu ve ülkemizde bunu başarabilen çok az sanatçının olduğunun üstünü çizerken, sahneye çıktığımda tek bir amacım var. O da beni izlemeye gelen hayranlarımı etkilemek. Ve bunun için sadece yaklaşık iki saatlik bir sürem var ve bu süreyi çok iyi değerlendirmek zorundayım” diyerek sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.